Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Najnowsza historia Polski

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-05-21, 21:28:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

admin

A to tylko na ulice wyjść i na rozstrzelanie czekać...  :lol:
Pieprzyć jak jest źle każdy potrafi, ale co zrobić żeby było dobrze, to nikogo nie ma.   8)

admin

Cytat: Jarek w 2024-06-30, 10:24:55
Wiadomo - swiadomy Polak  krytykujacy lewackie niemieckie zapedy  :lol:To niech sobie do psychologów chodzą, bo mozna kazdemu według potrzeb pomagac,  ulatwiac zycie kosztem tych, co sobie z problemami radza. Bo ponoc panstwo nie ma swoich pieniedzy. Dla Optymalnych mięsa i jajek nigdy nie powinno braknąć, bo pewnie beda nas mieć na sumieniu, za utrudnianie nam życia ... bedziemy  manifistowac domagac sie praw odzywiania człowieka? :lol: :lol: :lol:

Lewak, czy prawak należący do kasty politycznej ma obowiązek rozwiązania problemu, a nie szczucia grubych na chudych, chorych na zdrowych, biednych na bogatych itp.  8)
Problem homoseksualizmu występuje w całej pisanej historii, a odmawianie pedałom, czy lesbom prowadzącym wspólne gospodarstwo domowe do dziedziczenia, czy rozliczania się razem z fiskusem jest niesprawiedliwe społecznie. I tyle.

Jarek

Cytat: admin w 2024-06-30, 11:05:28
Pieprzyć jak jest źle każdy potrafi, ale co zrobić żeby było dobrze, to nikogo nie ma.   8)
potrafi, potrafi... :lol:
A jak faktycznie zle było w Polsce - to sie przez ostanie 8 lat pieprzyło ..  :lol:

admin

A tu akurat, to od samego początku się krytykowało kastę polityczną, przywracającą Polkom komunizm tylko niektórzy o tym nie pamiętają.  8)
Natomiast pis wybitnie rozkomuszył społeczeństwo dlatego Polki będą coraz uboższe, ale to nie są moje problemy więc co mi tam.
Zaczęło się od becikowego.  :?

Jarek

Cytat: admin w 2024-06-30, 11:10:52
Cytat: Jarek w 2024-06-30, 10:24:55
Wiadomo - swiadomy Polak  krytykujacy lewackie niemieckie zapedy  :lol:To niech sobie do psychologów chodzą, bo mozna kazdemu według potrzeb pomagac,  ulatwiac zycie kosztem tych, co sobie z problemami radza. Bo ponoc panstwo nie ma swoich pieniedzy. Dla Optymalnych mięsa i jajek nigdy nie powinno braknąć, bo pewnie beda nas mieć na sumieniu, za utrudnianie nam życia ... bedziemy  manifistowac domagac sie praw odzywiania człowieka? :lol: :lol: :lol:

Lewak, czy prawak należący do kasty politycznej ma obowiązek rozwiązania problemu, a nie szczucia grubych na chudych, chorych na zdrowych, biednych na bogatych itp.  8)
Problem homoseksualizmu występuje w całej pisanej historii, a odmawianie pedałom, czy lesbom prowadzącym wspólne gospodarstwo domowe do dziedziczenia, czy rozliczania się razem z fiskusem jest niesprawiedliwe społecznie. I tyle.
No i co z tego ze homseksualizm wstepował i wytepuje, co to ma wspolnego z ranchunkiem ekonomiczynm ? Z ideologia niemieckiego lewactwa, to tak. Dlatego pytanie kto jest lewakiem uwazam za zamkniete...

admin

Jarek

No w koncu :lol: bo juz sie nie mogłem doczekac :lol:
Spoko, zamykamy temat, za daleko zaszło... :wink:

RafałS

Cytat: admin w 2024-06-30, 11:05:28
Ja mówiłem w okolicach wyborów, a nawet wcześniej 8) . Tylko wodzicieli i pośredników przybywa w amerolsko-żydowym systemie dystrybucji i promocji. A jak to szczuje?! "ruski agent!, niemiecki agent!"...  :mrgreen:

Jarek

Za trzy lata wyłączą Bełchatów- 20 największa elektrownie świata , i najtańsze źródło energii w Polsce ,' miażdżące fakty, które będą się przekładać na  portfel każdego Kowalskiego latami .. Chyba mam prawo zapytać  dociekać,  w co gra Tusk?...

Jarek

https://youtube.com/shorts/epeB8XSzhnI?si=01DdVmcNJk-lgiWK
Tusk  ma pozytywny  wpływ na ludzi  - CPK też się już wszystkim opłaca  :lol:

Blackend

I wypaliło, bo ludzie masowo rzucili się do składów budowlanych.  8)

Jarek

Ale jak  Duda dokonał tego cudu, ze jestesmy czwartym panstwem na swiecie, ktory nie potrzebuje wiz do Chin, i nie obowiazuja nas restykcje w przypadku pandemii patasiej grypy. :lol: Geniusz :lol:
A moze Chiny widza w nas handlowego  partera w srodkwej Europie :lol: Konczy sie hegemonia gospodarcza  USA - wojny na Ukrainie tez nie wygraja, a Niemcy USA beda najwiekszymi przegranymi tej wojny. Dlatego mozna spekulowac pozytywnie. Zmienia sie sytuacja gepolityczna, a połozenie Polski na mapie europy moze byc dla nas kprzystme, i kluczowe dla chinskiej gospodarki. To dobra fucha dla Polski, pilnowac chinskich wpływow na starym kontynecie. Wegry, Serbia, i mam nadzieje ze Polska dołaczy do nowej strefy w?ływow chinskich w europie - wow - jestem na tak, bo z niemieckimi  bankrutami nie ma sensu sie dalej obdawac, to kierunk trumna...  :lol:

renia

Cytat: Jarek w 2024-06-29, 22:35:02
Możesz być spokojna, dobrze  prawi, Bosaki Menzeny podobnie mówią... :lol:
Tylko ze ona więcej o wolności  obywatelskiej mowi, której w niemczech nie ma, porównując  do naszej  pisowskiej dyktatury. Widać jak prawa obywatelskie  są w tym kraju ograniczone ... 8) AfD w dyskusjach takich praw nie ma   jak Konfa Braun by utracił tutaj natychmiast  prawa posła
Cały czas nagonka na nich, bo uznani sa jako partia rasistowska w mediach glownego scieku . Taka tu wolnosc...  Przykładowo  taka TV republika nie miałaby w ogole prawa bytu na antenie
obok ARD- ZDF. Tak wygląda ta ich praworządnośc - judasze Europy...

A dzięki. Czyli wszystko "gra i buczy"... :lol: ;-)

Jarek

I to jak buczy, Niemieckie media utraciły  wpływ na ludzi :lol:

Jarek

Cytat: renia w 2024-06-30, 18:17:39
Cytat: Jarek w 2024-06-29, 22:35:02
Możesz być spokojna, dobrze  prawi, Bosaki Menzeny podobnie mówią... :lol:
Tylko ze ona więcej o wolności  obywatelskiej mowi, której w niemczech nie ma, porównując  do naszej  pisowskiej dyktatury. Widać jak prawa obywatelskie  są w tym kraju ograniczone ... 8) AfD w dyskusjach takich praw nie ma   jak Konfa Braun by utracił tutaj natychmiast  prawa posła
Cały czas nagonka na nich, bo uznani sa jako partia rasistowska w mediach glownego scieku . Taka tu wolnosc...  Przykładowo  taka TV republika nie miałaby w ogole prawa bytu na antenie
obok ARD- ZDF. Tak wygląda ta ich praworządnośc - judasze Europy...

A dzięki. Czyli wszystko "gra i buczy"... :lol: ;-)
Co sie staneło w tym kraju przez ostanie 4 lata Mozna rozmawiac z niemcami krytykujac rzad, nawet moja radykalna krytyka ich nie rusza, sa wsciekli... :lol: Rzad niemiecki nienawidzi swoich obywateli - kocha migrantow- hitler w druga strone :lol:

renia

Cytat: Jarek w 2024-06-30, 18:23:37
I to jak buczy, Niemieckie media utraciły  wpływ na ludzi :lol:

Wreszcie. Bo Niemcy, nawet część Polaków tam mieszkających", mają tak "wyprane mózgi", że we wszystko co im powiedzą wierzą i są posłuszni. Jak u nas w czasach PZPR... :lol:

Jarek

Moja cała rodzinka i kumple z Polski, nie zyczya sobie zartowac z Tuska i niemieckiej unii. Polityka przestała ich  intersowac i smieszyc - chyba ze Duda jakis numer odwali, wtedy tak.Ciekawe kto ich judzi?  :lol:Pewnie ci sami co Polakow w niemczech :lol: