Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Bóg

Zaczęty przez Marek Mitruś, 2006-09-29, 14:13:33

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

fakt, dobrze, ze podkresliles odpowiednie slowo odpowiednio je akcentujac  :lol:
Work Buy Consume Die

Radzio

I nie zobaczę, ponieważ nie mam w zwyczaju błąkać się bezmyślnie jak obłąkany rycerzyk. :D  Na przykład.
Ale z   p o n i ż s z y m, co doniosłeś tutaj, zapoznałem się. :)  Nie zachwiałeś mą oceną, pacjent wymaga nieco większej troski, ale przypadek jest uleczalny. :lol:
Ra :D

Dario Ronin

genialne posunięcie admina , ciach 
jak rycerzyk  :lol: :lol: :lol:

Dario Ronin

Cytat: Radzio w 2013-09-11, 08:16:00
I nie zobaczę, ponieważ nie mam w zwyczaju błąkać się bezmyślnie jak obłąkany rycerzyk. :D  Na przykład.
Ale z   p o n i ż s z y m, co doniosłeś tutaj, zapoznałem się. :)  Nie zachwiałeś mą oceną, pacjent wymaga nieco większej troski, ale przypadek jest uleczalny. :lol:
a przecież to robisz :
17postównagodzinęwsiedemnastutematachsamzesobąipełniazadowolenia  8)
(o)błędnyrycerz?

QMD  :D

Dario Ronin

Cytat: Dario Ronin w 2013-09-11, 09:06:51
genialne posunięcie admina , ciach 
jak rycerzyk  :lol: :lol: :lol:
w dodatku usuwasz swoje posty wbrew 'zasadzie' najpierw myśl potem pisz  :D

chętnie podyskutuję o wybaczaniu jak 'fan atyk z fanatykiem'
na razie muszę zarobić troszkę na 'opłaty'

:)

Dario Ronin

Tomku
skoro już machasz siekierką usuń wszystkie moje posty , w których 'obrażam' Zyona oraz
jego posty , w których on mnie 'nie obraża' .

Gdybyś nie stosował podwójnej sprawiedliwości i nie tolerował na swoim forum ch... Hm.. zachowania
odzywek typu: "masz wyprany mózg"  czy "trzeba mieć otwarty umysł" ... innych nie wspomnę
Gdyby ludzie tu , tam , wszędzie  rozmawiali z szacunkiem - jak równy z równym ( vide Robert Lawrence Kuhn np. )  zamiast obrażać , próbować ośmieszyć rozmówcę , który myśli inaczej ( znaczy ćwok  :shock: ) ...
Gdyby  :(

Ps.
To , że widzę to czego ' Ty ' nie widzisz  nie oznacza , że Ty jesteś ślepy , a ja chory psychicznie

gdybym 'słyszał głosy' można by się zastanawiać ;)
chociaż ...  8)

A jako urodzony "fanatyk"  nie tylko wybaczam , ale i zapomnę  :)
choć nadal będę pilnie obserwował i piętnował  głupotę  :D

QMD

Radzio

Cytat: Dario Ronin w 2013-09-11, 09:11:54
a przecież to robisz :
(o)błędnyrycerz?

Dobrze, dobrze. :)
Rozszerz nieco zakres swoich badań, a ujrzysz światło. :D
Wpakowałeś się do głębokiego dołu i jeszcze się tam dodatkowo okopujesz. Bezbłędnie?

Gavroche

Cytat: Radzio w 2013-09-12, 06:36:37
Cytat: Dario Ronin w 2013-09-11, 09:11:54
a przecież to robisz :
(o)błędnyrycerz?

Dobrze, dobrze. :)
Rozszerz nieco zakres swoich badań, a ujrzysz światło. :D
Wpakowałeś się do głębokiego dołu i jeszcze się tam dodatkowo okopujesz. Bezbłędnie?
:oops:

renia

Gavrosze, co Ci dolega? Czemu się tak rumienisz? :shock:

renia

Sorry "Gavroche"... 8)

Zyon

Chyba pomylil Radzia z kims innym  :lol:
Work Buy Consume Die

administ

Właśnie!  :shock:
A Ra niesie tylko b e z i n t e r e s o w n ą pomoc...  :wink:

Gavroche

Cytat: renia w 2013-09-12, 11:41:19
Możesz dowolnie zniekształcać mój nick, byle z szacunkiem :lol:
A zarumieniłem się od szczerości i dobroci Radzia.
Bezinteresownie :D

Radzio

Cytat: Gavroche w 2013-09-12, 12:26:21
Cytat: renia w 2013-09-12, 11:41:19
Możesz dowolnie zniekształcać mój nick, byle z szacunkiem :lol:
A zarumieniłem się od szczerości i dobroci Radzia.
Bezinteresownie :D

Wspaniałą mamy młodzież- nie wypada tego spieprzyć. :)
Wybrałeś najlepszą, bo jedyną odpowiedź nieco młodszy Kolego. Widzę Cię. Za wczoraj "szóstka"- choć do końca wakacji jeszcze kupka czasu, ale skoro odczuwasz potrzebę miziania nie mam nic przeciwko temu. Niech kobiety "wią" na czym polega prawdziwa miłość. :D
Przecież mogłeś tak:
- Zniesmaczył mnie poziom tekstu i stąd ten pąs;
- Nażarłem się czegoś;
- No tak, skoro takie teksty można sadzić będąc na DO i to ortodoksyjnym, to moje Umiarkowane LC aż mnie wzdęło z dumy.

Masz oczywistą przewagę- z racji nieco niższego wieku, więc spieszę z wyjaśnieniem teraz, a zaraz po wakacjach ... matma. :D
Jeżeli czytałeś moją przypowieść o maszerującej trójcy, to tam właśnie dyskretnie wspominam o tym, że czasami pomoc wymaga tego, aby się nieco schylić, znaczy opuścić swój poziom.
W 100% zrozumiesz("szóstka" mobilizuje :)). Pomoc osobie, która znajduje się w dole wymaga czasami zejścia jeszcze niżej, a nawet upaprania się. Tak nisko, aby potrzebujący dostrzegł wyciągniętą, bezinteresownie pomocną dłoń. Tu mowy nie ma o ciągnięciu kogokolwiek z dołu za usz... cokolwiek! 8)
Więc nie lękaj się i właź śmiało w DO, ono tak właśnie lubi najbardziej. I w podobny sposób Ci się odwdzięczy, a te spaprane kilkanaście lat na LC potraktuj jak porządną rozgrzewkę- choć wiem, że może Ci to przyjść z trudem. :D
                                                                    Radzio Pierwszy Lepszy :D       

Zyon

Wlasnie mowili w radyju, ze dzisiaj jakies judaistyczne swieto przebaczenia, przebaczaja wszystkim i prosza o przebaczenie   :shock: :shock:
Work Buy Consume Die

administ

Piątek, trzynasty, klątwa Jakuba De Molaya.
Był z Bogiem za pan brat. Jego prośby choć w złości wypowiedziane - wysłuchano.  :D

administ

Pierwszy Lepszy Ra!
Na Ciebie można liczyć!  :wink:  :D

Radzio

Cytat: Zyon w 2013-09-13, 08:01:15
Wlasnie mowili w radyju, ze dzisiaj jakies judaistyczne swieto przebaczenia, przebaczaja wszystkim i prosza o przebaczenie   :shock: :shock:

W obozie o nazwie Stutthof, który odwiedziłem w zasadzie w rocznicę jego założenia, zaciekawiła mnie "kwestia żydowska", tyle tytułem wstępu. :)

administ

Ale o czym tu dyskutować?
Żydzi Żydom zgotowali ten los w ramach dbałości o zachowanie pożądanych genów i wyeliminowania niepożądanych mieszanek.
To taka ciężka praca selekcyjna była i nie do końca się powiodła.