Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Różne idiotyzmy już słyszałem na temat Diety Optymalnej, ale pierwszy raz aż takie!  :shock:
Wielce Szanowny Pan Prof. Gaciong przebił wszystko, no może z wyjątkiem tożsamych poglądów Naruszewicza!  8)

renia

Cytat: RafałS w 2012-11-12, 17:56:31
Cytat: admin w 2012-11-12, 17:45:21
Aż z ciekawości zaglądałem do Ruszczyca, aby dokształcić się na temat znaczenia liści w żywieniu i...  :lol:
Teraz nie wiem, które liście wprowadzić na urozmaicenie 5*wio...  :shock: :wink:
Może bobkowe?  :wink:

Obejrzałem z ciekawości "Gaciąga". Białko + niskokaloryczne warzywka... Taaaaak, a energię wyprodukuj sobie - we wątrobie.  :lol:

A po co energia do wegetacji... :shock: pokierują Tobą... 8)

renia

Cytat: RafałS w 2012-11-12, 17:56:31
Cytat: admin w 2012-11-12, 17:45:21
Aż z ciekawości zaglądałem do Ruszczyca, aby dokształcić się na temat znaczenia liści w żywieniu i...  :lol:
Teraz nie wiem, które liście wprowadzić na urozmaicenie 5*wio...  :shock: :wink:
Może bobkowe?  :wink:

Albo kaktusa... :roll:

renia

Cytat: admin w 2012-11-12, 15:40:53
"piosza"
bardzo serdecznie dziękuję za podanie tego linka.

Jak jeszcze jakiegoś podobnego profesora "ustrzelisz" to dawaj go tutaj... 8) :lol:

renia

Może być nawet prof. "Stringong"... 8)

renia

Pewnie jedzą za mało owoców... 8)

administ

Owoców i liści!  :wink:
A za dużo nasyconych, niezdrowych tłuszczy zwierzęcych i czerwonego mięsa!   :(

Zyon

I soi. Soja posiada wiele prohormonow, ktore przyspiesza dojrzewanie :D
Work Buy Consume Die

renia

Powinni jeszcze więcej jeść kurczaków z hormonami aby to dojrzewanie przebiegało harmonijnie... :roll:

Zyon

Hormonijnie  :lol:
Work Buy Consume Die

administ

Soja jest naukowo bardzo zdrowa, bo zawiera dużo wit. F ...  :D
Do tego spożywanie soi, to taka humanitarna metoda kastracji...  8)

Zyon

W tej mojej ostatniej ksiazca bylo pol strony w podpunktach, ze zdrowa jest, ma costam fito albo filo ale bardzo podobno zdrowe! A smietana sojowa to lepsza niz krowia
Work Buy Consume Die

administ

Właśnie śmietana sojowa jest zdrowsza od krowiej, a tofu lepsze niż twaróg, bo nie mają choregosterolu!  :D

renia

Cytat: Zyon w 2012-11-13, 12:30:41
W tej mojej ostatniej ksiazca bylo pol strony w podpunktach, ze zdrowa jest, ma costam fito albo filo ale bardzo podobno zdrowe! A smietana sojowa to lepsza niz krowia

Przecież to jest oczywiste, że krowa nie może wymyślić lepszej śmietany niż naukowcy... :shock:

renia

Cytat: admin w 2012-11-13, 12:09:53
Owoców i liści!  :wink:

Jakby więcej liści jedli to by im się szyja wydłużyła i mieliby lepszy wskaźnik BMI... 8)

Radzio

Cytat: admin w 2012-11-13, 12:27:00
...
Do tego spożywanie soi, to taka humanitarna metoda kastracji...  8)

Przebieg takowej praktycznie jest bezbolesny, choć rozciągnięty nieco w czasie. ;)

Cytat: Zyon w 2012-11-13, 12:30:41
... A smietana sojowa to lepsza niz krowia

Dla celów kastracji- idealna. :D

RafałS

Serio taka podstępna ta soja?  :shock:
To wówczas zrzuty igigów jak u Wasilika nie umywają się...  :|

Radzio

Cytat: RafałS w 2012-11-13, 20:40:46
Serio taka podstępna ta soja?  :shock:
To wówczas zrzuty igigów jak u Wasilika nie umywają się...  :|

Serio, serio... potencja u samców to niezwykle ważna rzecz. :D  Ponoć po soi to nic nie ustoi.  :lol: ;)

RafałS

Straszna musi to być mieszanka do spółki z kurczakami. Ale dla kobiet nie taka straszna chyba.  :roll:  :)