Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Zagadka, ale ponoć PiS ma rządzić do 2032r. więc niech się "dobra zmiana" martwi.  8)

Blackend

Ale oni za nic nie odpowiadają i nikomu włos, a co tam włos, nikomu złamanego grosza nie ubędzie.  8)

administ

http://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/odchudzanie/najgorsze-diety-swiata/ar-BBEr5dX?li=AA51Z1&ocid=spartanntp - kabareciarski tekst...  8)
Można podsumować tak: "nie wiem, że nic nie wiem"... ;)

renia

I to w takich "mądrych" i "wiarygodnych" mediach? :shock: 8) :lol:

administ

Bo "dobra zmiana" wszędzie dociera. ;)

Blackend

administ

https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/jak-pokonać-alergię-ta-dieta-eliminuje-80-proc-dolegliwości/ar-BBFCEQN?li=AA51Z1&ocid=spartanntp - proszę bardzo!  :shock:
Plagiat formuły DDP!  :? ;)
Dlaczego to często działa, wiem, ale nie powiem, bo jak tu napisałem o cieciorce jakie jest naukowe uzasadnienie, to zaraz przejęli i nawet nie podziękowali.  :(

madre

Cytat: admin w 2017-11-26, 10:04:12
https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/jak-pokonać-alergię-ta-dieta-eliminuje-80-proc-dolegliwości/ar-BBFCEQN?li=AA51Z1&ocid=spartanntp - proszę bardzo!  :shock:
Plagiat formuły DDP!  :? ;)
Dlaczego to często działa, wiem, ale nie powiem, bo jak tu napisałem o cieciorce jakie jest naukowe uzasadnienie, to zaraz przejęli i nawet nie podziękowali.  :(

Aaaaa, bo to trzeba mieć uprzednio duuuuuuużo miłości do własnego dziecka aby było potem ..... kogo leczyć.

"....Pierwszą pacjentką Bożeny Kropki była jej starsza córka, która jako dziecko zachorowała na alergię i miała straszliwą wysypkę....."

Bo to najbliższy, najukochańszy króliczek.

"....Było to strzałem w dziesiątkę ? wspomina Bożena Kropka. ...."

Nie chwali się jednak niżej w tekście czy ostatecznie wyleczyła córeczkę z tej alergii. Pewnie leczenie trwa dalej i .......trwa mać.
Cudowna moc kartoflanki z kalafiorem i łyżeczką masła potrzebuje trochę ......czasu.  :? :wink:

renia

To wczoraj u nas na spotkaniu Optymalnych dwie Panie mówiły, że stosowały (sporo lat temu) dietę warzywno-owocową Ewy Dąbrowskiej.
Nie dość, że musiały jeść tych warzyw duże ilości, aby się najeść, miały z tym sporo pracy i jeszcze sensacje żołądkowo-jelitowe przy tym. Zakończyło to się całkowitym osłabieniem, pogorszeniem wyników i rezygnacją z tej "zdrowej" diety...
Dowiedziały się, że zbyt "restrykcyjnie" podeszły do zaleceń... :? :lol:

administ

Tak to jest jak się nie przestrzega zaleceń autora diety, tylko stosuje "formułę4es", ale to świetna formuła, bo wiadomo do kogo mieć pretensje.  8)

madre

Cytat: admin w 2017-11-27, 10:50:46
Tak to jest jak się nie przestrzega zaleceń autora diety, tylko stosuje "formułę4es", ale to świetna formuła, bo wiadomo do kogo mieć pretensje.  8)

A może by tak?
formułowcom: 4eS odpowiadać formułą: 4Z. Krócej, a i Łatwiej będzie to pojąć zwolennikom cudownych rozwiązań.  :)

Blackend

Podstawowa formuła, która się u większości sprawdza, to unikać ŻrO i pism kobiecych. ;)

administ

:lol:
Tak, pisma kobiece są wyjątkowo skuteczne w mnożeniu chorób... ;)

renia

A te pisma dla mężczyzn są mądrzejsze... :roll: 8)

Jarek

fajne usmiechniete dziunie są

administ

Jasne, inaczej nie byłoby po co zaglądać... ;)

Blackend

renia

Dla mnie to nie jest zaskoczeniem... 8) :lol: Prędzej fakt, że w ogóle takie dane publikują... :shock:
Ale pewnie dalsze badania są konieczne... :roll: :wink:

administ

Świetnie, że teraz tak się wzięli za udawadnianie racji Doktora, albowiem w przyszłym roku będzie 50 lat, jak Doktor twarogiem i margaryną ozdrowił pierwszego udokumentowanego swojego pacjenta z miażdżycy!  8)
Konopka mu było.
I pomyśleć, że ja już się katuję pół wieku tą "dietą" !  :shock:  :lol: