Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

madre

Miód krzepnie ale też krzepi jak wańkowiczowski cukier. :D 8)

administ

Miód i smalec są nieodzownymi składnikami smacznego piernika.  8)

administ

Blackend

Na całe szczęście dieta mnie nie interesuje i jakieś omegi 3 (chyba że to jakiś nowy model Opla? ;)), jem grzecznie co w domu podają i bardzo mi to smakuje. ;)  8)

administ

Najważniejsze, że nie każda ma prostatę, jak te z brodą... ;)  8)

Blackend

Jarek

Cytat: Blackend w 2018-08-27, 14:22:01
Na całe szczęście dieta mnie nie interesuje i jakieś omegi 3 (chyba że to jakiś nowy model Opla? ;)), jem grzecznie co w domu podają i bardzo mi to smakuje. ;)  8)

No ale to trzeba wiedzieć, żeby zweryfikować błędy które popełniają optymalni :lol:

Blackend

Jasne, niektórzy strzelają z szybkością karabinu maszynowego przykładowo skład chemiczny banana, tylko co z tego jak dalej zakąszają chleb ze smalcem. ;)

Jarek

Ale ładnie mówią na wykładach, bajecznie i twórczo. :lol:

vvv

Cytat: admin w 2018-08-27, 11:35:39
-zwiekszaja-ryzyko-raka

Zawsze mnie bawi ten zwrot, bo z pewnego punktu widzenia jak "zwiększenie szans oślepnięcia od denaturatu"
Trudny humor ale humor.
:shock:  :mrgreen: :wink:

administ

Nieważne zwroty, najważniejsze, aby chorzy dalej bogobojnie dawali wiarę we wszystko, co twierdzą naukowcy, szczególnie "amerykańscy naukowcy"...  8)

Blackend

Bo amerykańscy naukowcy udowodnili, że ludzie uwierzą we wszystko co się zaczyna od zwrotu "amerykańscy naukowcy udowodnili".  :lol:

administ

Dokładnie niestety.  8)

Zyon

No ba  :lol:
(https://s15.postimg.cc/aal3xmxej/Zrzut_ekranu_2018-08-24_o_23.05.55.png)
Work Buy Consume Die

Blackend

madre

:lol:
Bardzo obłe te "frtyki".

renia

Kartoflisko... :? 8)

Jarek

Kacze kartoflisko, fuj.

Blackend