Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Wszystko... 8) Chyba najbardziej: "Zainfekowane Vero komórki nerkowe afrykańskiej zielonej małpy".
Aż się wierzyć nie chce, żeby to mogło być prawdą... :roll: Da w ogóle zielone małpy?  :lol:

administ

Cytat: renia w 2018-10-04, 19:45:37
Da w ogóle zielone małpy?  :lol:

Da, bo inaczej nie działa. ;)

renia

Jedną znalazłam... 8) :lol:

(https://pbs.twimg.com/profile_images/1010976225421119488/riB_4AWn_400x400.jpg)

Zyon

A malpa w czerwonym tez bedzie pasowac? ;)
Work Buy Consume Die

renia

No coś Ty? :shock: W życiu nie w czerwonym! Jak komunistka by wyglądała... 8)

vvv

Nie taka małpa zielona jak ją malują.
8)

madre

Musi być zielona aby skryć się w liściach. A nie tak jak tamci by chcieli, aby tamci zamiast liści wisieli na gałęzi jak czerwone bombki na choince.  8)

renia

W czerwonym to by wyglądała jakby na drzewach zamiast liści wisieli komuniści...  8) :wink:

administ

https://www.msn.com/pl-pl/kuchnia/wiadomosci-o-zywieniu/owoce-nie-dla-odchudzających-się/ar-BBNXCt2?ocid=spartanntp - o jejku jej!  :shock:
Co oni tu wypisują, że niby 5*wio to już nie to dla grubasów? :roll: ;)  :lol:
To może teraz zaproponować więcej w, a mniej o i będzie ok?  8)

renia

"Osobom, które próbują schudnąć zdecydowanie polecam, by zwróciły uwagę na wielkość porcji oraz przygotowywanie owoców. Odpowiednia porcja to taka, która mieści się nam w dłoni..."

Właśnie, takie są zalecenia optymalne...

administ

To kto od kogo zerżnął z przeproszeniem? :roll: ;)

renia

Drugi od Pierwszego...  :?

administ

Niedługo dietę wysokotłuszczową będą propagować w stosownej proporcji jako "nowość", bo o BTW nie słyszeli... ;)  :lol:

renia

Już piszą, że dieta przede wszystkim musi być "zbalansowana", ale nie tłumaczą o co w tym chodzi... :lol:

Gavroche

O balasy.
I nie chodzi tylko wychodzi. ;)

administ

renia

Aż musiałam w słowniki slangu sprawdzać... 8) :lol:

vvv

Cytat: renia w 2018-10-05, 12:46:03
" Odpowiednia porcja to taka, która mieści się nam w dłoni..."

Aż sprawdziłem, w dłoni to mi się mieści piłeczka z gąbki o średnicy 7,5cm jak ją zgniotę,
piłeczka tenisowa już się nie mieści bo dłoń się nie domyka, mimo szczerych chęci.

:mrgreen: :wink:

Zyon

"Osobom, które próbują schudnąć zdecydowanie polecam, by zwróciły uwagę na wielkość porcji oraz przygotowywanie owoców. Odpowiednia porcja to taka, która mieści się nam w dłoni..."

Nie wiem dlaczego ale wiekszosc amerykanskich ksiazek dietetycznych opiera sie na dziwnych miarach porcji jedzenia: garsc i szklanka  :lol:
A potem jak czytelnik ma pretensje  ze nie schudl to "uzyles zbyt duzej szklanki, a i garsc nie powinna byc twoja"  :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: vvv w 2018-10-05, 14:27:32
" Odpowiednia porcja to taka, która mieści się nam w dłoni..."

Aż sprawdziłem, w dłoni to mi się mieści piłeczka z gąbki o średnicy 7,5cm jak ją zgniotę,
piłeczka tenisowa już się nie mieści bo dłoń się nie domyka, mimo szczerych chęci.

:mrgreen: :wink:

A kto Ci każe domknąć dłoń? :shock: