Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Cytat: renia w 2023-07-06, 07:50:20
Cytat: admin w 2023-07-06, 07:41:21
Cytat: Jarek w 2023-07-06, 06:57:08
https://zywienie.abczdrowie.pl/najgorszy-olej-dewastuje-trzustke-watrobe-jelita
Rybka na oleju- zamów koniecznie :lol:

Przecież olej palmowy w składzie to jak "nasycony tłuszcz zwierzęcy"! ;)
Aż 40% nasyconego kwasu palmitynowego!  8)

Chyba im palma odbija... ;-)  :lol:
:lol:
Ale chyba nie  od oleju ? :lol:

renia

A kto ich tam wie... :?

Jarek

Ważne że ludzie doceniaja informacje,  co jeść,  co robić  ... :lol:

renia

Jasne, po co mają błądzić jak dzieci we mgle... 8)

Jarek

Tylko nie potrzebnie narzekają na polityków

Jarek

admin

Przyjdzie "pandemia" i wyrówna... ;)

RafałS

admin

Fragment ze wznowionego wydania gazety:

Włocławek 07-07-2023

Szanowni Optymalni!

W tym roku minęło 25 lat od powołania Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Optymalnych. Ta okrągła rocznica, dzięki osobom zaangażowanym w krzewienie wiedzy o Żywieniu Optymalnym stała się dla tych osób impulsem do chęci odbudowy ruchu optymalnych, począwszy od wznowienia wydawania periodyku poprzez zwiększenie aktywności medialnej, a na reaktywacji, konsolidacji istniejących i powoływaniu nowych Akademii Zdrowia "Arkadia".
Już wkrótce ukaże się kolejny numer gazety "Optymalni", a w środowisku medialnym pojawiła się niezwykła okazja by przekazywać informacje o Żywieniu Optymalnym w telewizji w PL.1TV.
   Miło mi poinformować państwa, że już we wrześniu istnieje możliwość wznowienia działalności "Arkadii" w Ciechocinku. Stowarzyszenie planuje wznowienie szkoleń z zakresu Żywienia Optymalnego i Prądów Selektywnych i ich certyfikowania umożliwiając uczestniczącym w szkoleniach na podjęcie działalności gospodarczej propagującej zalecenia lek. med. Jana Kwaśniewskiego przy aktywnej pomocy ze strony Stowarzyszenia.
   Stowarzyszenie dzięki opracowaniu strategii rozwoju przez nowy Zarząd z Prezesem Bogdanem Tkoczem na czele ma szansę na odrodzenie i uzyskanie wpływu na budowę lepszej rzeczywistości w naszym Kraju.

Osób stosujących zalecenia Doktora Kwaśniewskiego jest w Polsce wiele - to do tych osób zwracam się z prośbą o aktywne wsparcie działań Zarządu OSO, ponieważ w ten sposób mają szansę przyczynić się do krzewienia dorobku naukowego Jana Kwaśniewskiego.

Tomasz Kwaśniewski

renia

Cytat: admin w 2023-07-07, 13:38:43
https://www.farmer.pl/produkcja-roslinna/ochrona-roslin/wyniki-oceny-glifosatu-czy-zezwolenie-zostanie-przedluzone,133432.html - proszę bardzo! Naukowo jest zdrowiuśki.  8)

Wszystko można "naukowo" udowodnić. Sponsor badań jest najistotniejszym ogniwem, od którego zależy wynik... :?

renia

Cytat: admin w 2023-07-07, 15:51:00
Fragment ze wznowionego wydania gazety:

Włocławek 07-07-2023

Szanowni Optymalni!

W tym roku minęło 25 lat od powołania Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Optymalnych. Ta okrągła rocznica, dzięki osobom zaangażowanym w krzewienie wiedzy o Żywieniu Optymalnym stała się dla tych osób impulsem do chęci odbudowy ruchu optymalnych, począwszy od wznowienia wydawania periodyku poprzez zwiększenie aktywności medialnej, a na reaktywacji, konsolidacji istniejących i powoływaniu nowych Akademii Zdrowia "Arkadia".
Już wkrótce ukaże się kolejny numer gazety "Optymalni", a w środowisku medialnym pojawiła się niezwykła okazja by przekazywać informacje o Żywieniu Optymalnym w telewizji w PL.1TV.
   Miło mi poinformować państwa, że już we wrześniu istnieje możliwość wznowienia działalności "Arkadii" w Ciechocinku. Stowarzyszenie planuje wznowienie szkoleń z zakresu Żywienia Optymalnego i Prądów Selektywnych i ich certyfikowania umożliwiając uczestniczącym w szkoleniach na podjęcie działalności gospodarczej propagującej zalecenia lek. med. Jana Kwaśniewskiego przy aktywnej pomocy ze strony Stowarzyszenia.
   Stowarzyszenie dzięki opracowaniu strategii rozwoju przez nowy Zarząd z Prezesem Bogdanem Tkoczem na czele ma szansę na odrodzenie i uzyskanie wpływu na budowę lepszej rzeczywistości w naszym Kraju.

Osób stosujących zalecenia Doktora Kwaśniewskiego jest w Polsce wiele - to do tych osób zwracam się z prośbą o aktywne wsparcie działań Zarządu OSO, ponieważ w ten sposób mają szansę przyczynić się do krzewienia dorobku naukowego Jana Kwaśniewskiego.

Tomasz Kwaśniewski

Pięknie, gratuluję, same dobre wiadomości... :D

admin

A to zależy, jak to się dalej potoczy.  8)
Zdeklarowałem się, że będę wspierał i pomagał, ale co z tego wyniknie nie zależy tylko ode mnie...
Wszyscy, razem i w zgodzie - bez tego ani rusz.  :?

Malgosia

WSZYSCY  RAZEM,  W  ZGODZIE  I  RZETELNOŚCI!!!

RafałS

Ja tylko czekam aż morawiecki z tuskim się znów spotkają i wypowiedzą bo ja chcę wiedzieć na kogo warto głosować...  8)

renia

Cytat: admin w 2023-07-07, 17:45:58
A to zależy, jak to się dalej potoczy.  8)
Zdeklarowałem się, że będę wspierał i pomagał, ale co z tego wyniknie nie zależy tylko ode mnie...
Wszyscy, razem i w zgodzie - bez tego ani rusz.  :?

Zgoda buduje... :D Ruch Optymalnych odżywa... :D

Blackend

Cytat: admin w 2023-07-07, 15:51:00
Szanowni Optymalni! ...

Brawo!
Dobry ruch Stowarzyszenia, że zaprosił do współpracy Tomasza.  :D
Zyskają wsparcie merytoryczne, a także erudycję i swobodę wypowiedzi w każdym temacie. (Życie to nie tylko Dieta Optymalna. ;))
Tylko jedna mała uwaga:
Znam Admina i jego priorytety i kariera to nie jest jego cel życiowy. ;)
Tak więc, nie zmarnujcie tej okazji. ;)  8)

Jarek

Blackend

Skończy się wojna na Ukrainie i znowu wróci hossa na odbudowie.  8)

Jarek

Oby nie kolejna pandemia  :?