Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Osobiscie  obawiam sie cyfrowego euro  - kolejna niemiecka sztuczka  :?

admin

A jaka tam sztuczka?  :shock:
To prosty rabunek - dziś masz, jutro nie, ty;ko zamiast hakera jest oficjalny złodziej.  8)

Blackend

Ja jestem starej daty i nie kumam kryptowalut, ale jak czytam młodych ludzi i rozmawiam z niektórymi, to oni to widzą dokładnie odwrotnie.  8)
Świat się nieustannie zmienia, stare idzie do piachu, a młode prze do przodu.  8)

RafałS

Krok do przodu, dwa wstecz i tak zawijają Europę od...

Jarek

Cytat: Blackend w 2024-03-02, 19:52:44
Ja jestem starej daty i nie kumam kryptowalut, ale jak czytam młodych ludzi i rozmawiam z niektórymi, to oni to widzą dokładnie odwrotnie.  8)
Świat się nieustannie zmienia, stare idzie do piachu, a młode prze do przodu.  8)
Zmienia się, zamiast schabowego kotlet swierszczowy .Będą nas wysmiewac, że odżywialiśmy się ludzkim jedzeniem ... :lol: Ciekawe ile szpryc w roku, w ramach zdrowy duch zdrowa dusza... :lol:

Blackend

Ja robali nie jadam, nawet owoce morza są dla mnie obrzydliwe, a jednak dla niektórych są rarytasem.  :shock: 8)
Są tacy, którzy świni upieczonej nawet nie dotkną, a to taki rarytas. ;)

Jarek

Oby był wybor, bo chyba go nie bedzie, poniewaz  brukselski urzednik  bedzie decydował co jesc,  i ile razy sie w roku szczepic... :lol: Przykładowo nie mam nic do elektrykow, niech techonolgia rozwija sie z korzyscia dla człowieka, ale  rozwoj dyktowany jest przez patoli, ktorzy sa przdestawicielami systemu totalinergo. Ograniczenia, zakazy, nakazy...  Logika jest niszczona na naszych oczach. Zielona komuna...  :?

renia

Cytat: Blackend w 2024-03-02, 21:10:58
Ja robali nie jadam, nawet owoce morza są dla mnie obrzydliwe, a jednak dla niektórych są rarytasem.  :shock: 8)
Są tacy, którzy świni upieczonej nawet nie dotkną, a to taki rarytas. ;)

Mam tak samo jak Ty... 8) :lol:

renia

Cytat: Jarek w 2024-03-02, 23:08:43
Oby był wybor, bo chyba go nie bedzie, poniewaz  brukselski urzednik  bedzie decydował co jesc,  i ile razy sie w roku szczepic... :lol: Przykładowo nie mam nic do elektrykow, niech techonolgia rozwija sie z korzyscia dla człowieka, ale  rozwoj dyktowany jest przez patoli, ktorzy sa przdestawicielami systemu totalinergo. Ograniczenia, zakazy, nakazy...  Logika jest niszczona na naszych oczach. Zielona komuna...  :?

Sztuczny, antyludzki twór... :?

Jarek

brukselski urzednik chce kierowac moim zyciem- jescze czego ...

admin

Kiedy elektyki będą rozdawać za darmo, bo to chyba oczywiste, że jak dają to trzeba brać! ;)

Jarek

Jarek

Cytat: admin w 2024-03-03, 10:23:44
Kiedy elektyki będą rozdawać za darmo, bo to chyba oczywiste, że jak dają to trzeba brać! ;)
Darmo dajommm przydział śladu węglowego na miesiąc

admin

admin

Cytat: Jarek w 2024-03-03, 10:34:59
https://next.gazeta.pl/next/7,168930,30758476,lauterbach-przygotowac-sluzbe-zdrowia-na-konflikty-militarne.html
Teraz straszyć wojna będą , dalsze lupanie i oglupianie konieczne z winy Putina

To już lepsza kolejna zapowiedziana "pandemia" na rok 2025! Szczepionki mają, teraz szukają pod nie stosownego "strasznego" patogenu!  8)

Blackend

Pierwsi byli hamerykańscy naukowcy i Gates, ale że Helveci podłapią takie kretyństwo?  :shock:

Jarek

Bardziej wiarygodni od tamtych

renia

Cytat: Jarek w 2024-03-03, 10:34:59
https://next.gazeta.pl/next/7,168930,30758476,lauterbach-przygotowac-sluzbe-zdrowia-na-konflikty-militarne.html
Teraz straszyć wojna będą , dalsze lupanie i oglupianie konieczne z winy Putina

Czymś muszą straszyć, ludzie nie mogą życ spokojnie. Stale mają się bać... :evil:
Tacy są posłuszniejsi... ;-)