Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

MariuszM

Jakby ładnie przeprosili ,to Bóg "narodu wybranego", by ich nie ukarał tak srogo ;)  :twisted:

RafałS

administ

Jeden porządny wybuch wulkanu starczy, aby się nie przejmować limitami CO2 ...  :?
Wiązanie i wydzielanie dwutlenku węgla jest cyklem zamkniętym, jakby co.  :wink:

Blackend

Więcej CO2, lepiej dla roslinek - każdy akwarysta o tym wie ;)

administ

Właśnie, rośliny łatwiej i więcej wiążą, gdy stężenie jest wyższe.
A limity CO2 wprowadzono po to, aby cwaniacy mogli sobie dodatkowo ekstra zarobić...  :?

renia

Będzie albo ocieplenie klimatu albo ochłodzenie...nie wiadomo, ale "wiedz, że się coś dzieje"... 8) :lol: :twisted:

http://www.4wymiar.pl/niezwykle-zjawiska/302-klimatyczna-puszka-pandory.html?showall=&start=3

administ

A jakiego końca świata nie widać?  :shock:
Bo wkurzający jest ten bałagan...  :wink:

Blackend

Jak sie ma prof. przed nazwiskiem, to mozna różne "rewelacje" ogłaszać, a nam po prostu nie wypada ;)

renia

Nawet trzeba, bo bez tych nowych sensacji mogą o nich zapomnieć... :( albo uznać, że oni są niepotrzebni... :( kasę biorą a nic nowego nie odkrywają... :( :lol: tylko kołdrę rano jak z łóżka wstają... :lol: :lol: :lol:

RafałS

Przez moment światło pokazało swoje "składowe". Ot dawno nie widziana scenka pogodowa.  :D

renia

Za 6 lat się okaże kto wygra... :roll: naukowcy się zakładają, może jeszcze chodzą do wróżek... :roll: :twisted:

http://wyborcza.pl/1,75476,2887903.html

RafałS

Jak długo się w nocy "ziemsko-atmosferyczny kondensator" rozładowywał to dawno żem tak nie widział/słyszał. A jak gwałtownie, zawału by można dostać.  :wink:

RafałS

Kolejny dzień z nadmiarowymi 11 stopniami  :oops: . Pogoda jak w lipcu  :shock: , a nawet gorzej.  :|

RafałS

Pojawiła się chmurka, pierwsza od przedwczoraj. Nie pamiętam żeby mi termometr pokazywał kiedyś 40 st. w cieniu (źle z moją pamięcią). :shock:

renia

Polacy przestali jeździć da Afryki, to Afryka przyjechała do nas... :wink:

Radzio

Cytat: RafałS w 2012-08-20, 15:15:04
Pojawiła się chmurka, pierwsza od przedwczoraj. Nie pamiętam żeby mi termometr pokazywał kiedyś 40 st. w cieniu (źle z moją pamięcią). :shock:

Długo masz ten termometr?  8) ;)  :lol:
Mnie, na przykład kalendarz tylko raz pokazał +40 na wiosnę- natychmiast go wywaliłem.  :P

RafałS

Cytat: Radzio w 2012-08-20, 19:29:44

...
No pewnie!  :)
Przynajmniej ze 30 lat. Nie zdziwiłbym się gdyby on sam miał 50. Nie zdziwiłbym się również gdyby miał jeszcze ciut więcej. Co ciekawe miałem go zmienić z pół roku temu, kiedy to oberwało mu się podczas remontu, ale co tam naprostowałem tylko...  :lol:

Radzio

Cytat: RafałS w 2012-08-20, 20:37:10
Cytat: Radzio w 2012-08-20, 19:29:44

...
No pewnie!  :)
Przynajmniej ze 30 lat. Nie zdziwiłbym się gdyby on sam miał 50. Nie zdziwiłbym się również gdyby miał jeszcze ciut więcej. Co ciekawe miałem go zmienić z pół roku temu, kiedy to oberwało mu się podczas remontu, ale co tam naprostowałem tylko...  :lol:

W takim razie pamięć masz całkiem w porządku. ;)   :lol: