Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Gavroche

Cytat: Radzio w 2013-05-26, 13:20:58
W sobotę? :shock: Kac? :shock: W moim wieku? :lol:
To tylko jedna z możliwości ciężkiej pracy, która mi przyszła do głowy, a przy mnogości światów równoległych...spasuję :lol:

Radzio

Cytat: Dasna w 2013-05-26, 13:29:14
Eeee, Radziu Upić się warto :D

Wedle której czupryny? :D Do października ja mam czas, wobec tego. :lol:

Cytat: Gavroche w 2013-05-26, 13:34:53
To tylko jedna z możliwości ciężkiej pracy, która mi przyszła do głowy, a przy mnogości światów równoległych...spasuję :lol:

Ech młodość. Ja o zupce... 8)  Mnie alkohol opuścił wraz z ostatnią minusdziesięciostopniowąsobotą- ale wróci, na szczęście.  :lol:

Dasna

W/g mądrej czupryny. A wiadomo, że mądrej głowy włos się nie trzyma. :D

Radzio

Dasna

Radzio

Pod warunkiem jednak, że... wiadomo. :lol:

Dasna

RafałS

Cytat: Radzio w 2013-05-26, 08:06:26
Czyli jeżeli bio-, to mogą być już cudze. Czyli piramidy- na przykład, są okay? :D RafałS? ;)
Cytat: RafałS w 2013-05-25, 18:48:39
Cytat: Radzio w 2013-05-25, 16:52:34
Znaczy co? Zbudować domku cudzymi łapami nie można, czy jedynie o większy dworek chodzi. :D A może tylko o cały blok. ;)
Łapy jako takie zaliczają się raczej do kategorii bio-narzędzi więc chyba nie są ujęte.  :wink:
A duży ten dom budujecie, że w pojedynkę nie dacie rady? O wodzie na kawę to można potem jak już dom będzie, albo jak zima przyjdzie na budowę.  :lol:

Przymiarki robię, żeby bez grzechu się odbyło. ;)  Obawiam się, że za bardzo z gruntu to on nie wylezie. ;) :lol: Na przykład. :)

Piramidy oczywiście że są okay  :D . Dlaczego? Bo stoją od dawien dawna. W tym czasie zniesły wiele żywiołów i nadal stoją. Stoją, choć trochę jakby rozszabrowane to jednak nie wszystkie rozwikłane. :roll: :roll: :roll:

Dom wcale nie musi zaraz wyłazić z gruntu - widziałem i takie. Całkiem, całkiem nawet na niepogody albo tornady.  :wink:

Dasna

Życie w Ojmiakonie, gdzie padł rekord zimna -71,2 st.C.
http://www.yaplakal.com/forum43/topic530834.html

Blackend

Kolor oczu dziewczyny (bardzo ładne zresztą) adekwatne do panujacego tam klimatu  :D

Dasna

To studentka z Jakucka.

Ale jaka piękna toaleta(ten trójkątny szałas na śniegu) w drodze na stację benzynową. :lol:

renia

Pewnie jest tam osobne pomieszczenie dla inwalidów i dla matek z dziećmi... :roll:

Dasna

Dasna

Cytat: renia w 2013-05-27, 12:41:49
Pewnie jest tam osobne pomieszczenie dla inwalidów i dla matek z dziećmi... :roll:
Tak w podziemiach. :lol:

renia

Cytat: Dasna w 2013-05-27, 12:44:41
http://mk-turkey.ru/life/2012/02/10/glavnyj-holod-rossii.html
A tu główny dworzec lotniczy w Ojmiakonie.

Facet jest w krótkim rękawie i krótkich spodniach. Pewnie tam w pomieszczeniu cieplutko... :roll: jakieś minus 20...

Dasna

Latem tzn. przez około 3 miesiące maja tam po +30 st.C. :D

renia

To to mają spore różnice temperatur...prawie 90 stopni...

Dasna

renia

My, w porównaniu do nich, to mamy komfort termiczny (i nie tylko termiczny) i jeszcze narzekamy... 8)