Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: Zyon w 2013-06-09, 21:21:04
bylo tak dziwnie, ze az zdjecia porobilem hehehe

Tez myślałam o aparacie fotograficznym,  :roll: którego nie miałam przy sobie... :?

Dasna

Cytat: renia w 2013-06-09, 21:28:18

Tez myślałam o aparacie fotograficznym,  :roll: którego nie miałam przy sobie... :?
Reniu po co Ci aparat? Wystarczą fotoradary. :mrgreen:  :lol: I autografy od policjantów. :lol:

Dasna

Zalało kawałek Mostu Grota Roweckiego :?.  Strażacy pływali pontonami, bo pod wodą są auta. A mąż w nocy ma tamtędy jechać. :?

renia

Cytat: Dasna w 2013-06-09, 21:35:20
Cytat: renia w 2013-06-09, 21:28:18

Reniu po co Ci aparat? Wystarczą fotoradary. :mrgreen:  :lol: I autografy od policjantów. :lol:

Jak się nie ma co się lubi to się lubi to co ma... :lol: To jest tylko kwestia podejścia... :lol:

renia

Cytat: Dasna w 2013-06-09, 21:37:22
Zalało kawałek Mostu Grota Roweckiego :?.  Strażacy pływali pontonami, bo pod wodą są auta. A mąż w nocy ma tamtędy jechać. :?

Niech zmienia trasę... :roll: albo pojazd... :wink:

Gavroche

No, jaja straszne...

Radzio

Cytat: Gavroche w 2013-06-09, 22:06:49
No, jaja straszne...

Prawdopodobnie chodzi o jakiś niedorobiony kawałek. ;) Ten most to takie dzieło, że bez jaj...
Teraz jest trendy, toptrendy przeprawa sąsiednim mostem, tam też są fajne kawałki. ;) :D

Cytat: RafałS w 2013-06-09, 21:23:34
Pogoda ostatnio taka że trudno cokolwiek planować.

No to ulga. ;) :D

Dasna

A w Wierchojańsku + 21 st.C i słonecznie . W Ojmiakonie + 8 st.C i pochmurno.

Zyon

Work Buy Consume Die

renia

Cytat: Dasna w 2013-06-10, 08:16:12

Dobrze wiedzieć, bo właśnie się tam wybieram... :lol: :wink:

Dasna

Cytat: renia w 2013-06-10, 08:41:55
Cytat: Dasna w 2013-06-10, 08:16:12

Dobrze wiedzieć, bo właśnie się tam wybieram... :lol: :wink:
Ja z chęcią bym się tam wybrała. :wink:

renia

Na trochę to tak  :D , ale na stałe to nie... 8)

Dasna

Dasna

No, proszę w sobotę i w niedzielę w Wierchojańsku ma być + 28 - 29 st.C. Bez deszczu.

RafałS

Ach ta pogoda... Dziś temperaturka była w okolicy naturalnej ciepłoty homo sapiensa  :oops: . Czyli dziś możnaby właściwie nie wytwarzać ciepła endogennego  :) . Udało się jednak znaleźć chwilę wytchnienia w moim ulubionym cieku wodnym. Stan wody spływającej z gór jeszcze lekko podwyższony. Nurt trochę mocniejszy, akurat żeby popływać pod prąd, w miejscu  :D . Ale tylko przy maksymalnym wysiłku. Niestety chłodzący efekt wodnej kąpieli niwelowany jest wtedy przez ciepło endogenne, dlatego ostatecznie zdecydowałem się tkwić w zanurzeniu poza głównym nurtem.  8)

chill

Tak w ogóle to była/jest jakaś tam część darmowej sauny , więc ...---->  :D

MariuszM

na zewnatrz swietnie sie pracuje. :D Gratis wit d pod warunkiem 'wysokiego' cholesterolu ;),odwodnienie, rzeźba niczym grecki posag :lol: dziewoje sie 'slinia' cool

RafałS

Cytat: MariuszM w 2013-06-20, 21:32:58
...dziewoje sie 'slinia' cool...

Yyyy  :x                                                    :wink:

chill

Cytat: MariuszMGratis wit d pod warunkiem 'wysokiego' cholesterolu Wink,odwodnienie, rzeźba niczym grecki posag Laughing dziewoje sie 'slinia' cool

No i tak ma byc ... wiesz bo one to znają teraz tylko z komputerów i internetów , a tu proszę  Pan Mariusz zaskoczył pozytywnie  :lol: