Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Czego to ludzie nie wymyślą by emocje zaspokajać  :lol:  ,a lenić się nie ma komu  8)

Diogenes z Synopy

Cytat: Blackend w 2015-12-27, 10:17:27
To codzienne sprawdzanie kursu helweckiej waluty, co za emocje!  :shock: ;)  :lol:

nie ma co się tym emocjonować. Frank będzie drogi gdy będzie wojna. Gdy będzie wojna to wątpliwe są spłaty kredytu. Wakacje kredytowe  ;-)      8)  Stawiam tezę, że może być już tylko tani i jeszcze tańszy.  Nie prognozuję wojny w najbliższych 10 latach .    Nie słucham także jasnowidzów.

Blackend

Najlepiej postawić kilka sprzecznych ze sobą prognoz, wtedy zawsze się trafi. ;)

administ

renia

Cytat: Blackend w 2015-12-27, 12:04:46
Najlepiej postawić kilka sprzecznych ze sobą prognoz, wtedy zawsze się trafi. ;)

Otóż to... :lol:

renia

Już lepiej to chyba słuchać górali, albo podglądać mrówki... 8) :lol:

http://pogoda.wp.pl/gid,18069116,kat,1035571,galeria.html

Blackend

Cyganka zawsze prawdę ci powie. ;)  :lol:

renia

To co mi dawno temu przepowiedziała, to się spełniło... 8) :lol:

Blackend

Diogenes z Synopy

Cytat: Blackend w 2015-12-27, 12:04:46

pamiętam komentarze giełdowe.

Jutro zapowiadają się niewielkie wzrosty indeksów.  Ale niewykluczone niewielkie spadki , w sytuacji gdyby ...

dzień później ..

zgodnie z naszymi wczorajszymi prognozami, dzień zakończył się niewielkimi spadkami. Jutro przewidujemy kontynuację. Chyba że waluta amerykańska wzmocni się, lub euro osłabi się w stosunku do  .....

pod koniec miesiąca podsumowanie :
(niczym w reżimowym tvn w prognozie pogody ;-)trafność prognoz  98 %, nasi experci to wysokiej klasy specjaliści. Polecamy wykupić usługę ....  ;-)

Blackend

O toto właśnie.  :lol:
Jak z prognozą pogody u Górali - jutro albo będzie słońce, albo będzie deszcz. ;)

administ

Cytat: Blackend w 2015-12-27, 19:19:30

Jasne, zaczyna od grosza, a potrafi wyciągnąć biletów, jak na podatną trafi... ;)

vvv

Blackend

Cytat: admin w 2015-12-27, 20:38:28
Cytat: Blackend w 2015-12-27, 19:19:30

Jasne, zaczyna od grosza, a potrafi wyciągnąć biletów, jak na podatną trafi... ;)

Reni się sprawdziło. ;)

renia

:lol: nie pamiętam nawet ile ta wróżba mnie kosztowała... :roll:

administ

Blackend

RafałS

No ciekawe ile to potrwa i ile będzie rano. Na razie -17C bo ja w dziurze siedzę  :lol: . Ale nie spodziewałem się tyle w czasach ocieplenia.

Jarek

Wróciłem do Niemca ,tutaj plus 4 ale w Ustroniu było fajniej ,nawet przy minus 10 :lol: