Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

35C rekord lata! Pogrzmiało, popadało tyle co kot napłakał, ale zeszło do 30C. Słońce acz ostatniego słowa chyba jeszcze dziś nie powiedziało...

Anulka177

Zgadza się, cały czas gada  :lol:

vvv

Tak to właśnie słychać gdy węgiel nie może się zdecydować czy być azotem czy nie.
:mrgreen:

administ

RafałS

RafałS

Ale przegrzewa 30+. Aż letnią wagę 86+ osiągłem. A takie fajne rano było 10+.

RafałS

Rekord lata - temperatura cienia pi razy drzwi = 36C. Nie polecam. :|

Blackend

Już wolę plus 36 niż minus 36, bo plusy w tym kraju ostatnio dobrze się kojarzą. ;)

Gavroche

Oj, to ja odwrotnie. 8)
Z rozkoszą bym teraz pomarzł. ;)

Blackend

Jasne, każdy pretekst dobry żeby się wzajemnie ogrzać, a potem 500+ z tego wychodzi. ;)

RafałS

Trudny wybór. Ale skoro skrajności już zarezerwowane to dla mnie poproszę 25. Jeśli zaś wyszło to 22 wystarczy. A nawet 20 jakby co.  :wink:

Blackend

W okolicach 20 w cieniu i przygrzewające słoneczko, to ideał, ale nie ma tak dobrze, trzeba się teraz spocić. ;)

RafałS

Aby aby zaledwie popadało. 26C już, w nocy niewiele mniej. Ssssauna - a propos pocenia.

administ

renia

Zła przemiana materii... :? 8) :lol:

administ

A to "syndrom" na coś takiego mawiają... ;)

madre

Zapowiadają (bez cenzury) pod koniec września potężne burze z wyładowaniami. Będą wówczas  gromy waliły w całej Polsce ale ja już je usłyszałem przedwcześnie zanim nadejdą.  :shock: 8)

https://www.youtube.com/watch?v=Hx0NbwWGv-M