Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

8)
Ledwie pewnie przeżyli! ;)

Blackend

renia

Mieli zielony ład, bo przy takiej ilości CO2 flora i fauna się bujnie rozwijała... 8)

RafałS

Wczoraj jakby premiera burzowa sezonu tego + solidne lanie. Nieśmiałe przejaśnienia dziś, lecz losowanie trwa... 8)

admin

Najważniejsze, że to "najcieplejszy maj" od 100tys. lat - nawet jeśli tak nie jest! Ale dobrze się sprzedaje... ;)  :lol:

RafałS

Cytat: admin w 2024-05-26, 10:46:33
Najważniejsze, że to "najcieplejszy maj" od 100tys. lat - nawet jeśli tak nie jest! Ale dobrze się sprzedaje... ;)  :lol:
:lol:
Na Zapiecku mi się widzi całkiem zwyczajowy, może nieco chłodniejszy od ostatnich. 8)

admin

Mie taż się tak widzi, ale to sprzeczne z teorią, że "planeta płonie"... ;)

renia

Właśnie dostałam alert o możliwości burzy z gradem i żeby lepiej nie wychodzić z domu... 8)

RafałS

Dosmużyli jeszcze zarodków. Szybkie parowanie i burza z reperkusji nadal możliwa... 8)

admin

Cytat: renia w 2024-05-26, 11:38:37
Właśnie dostałam alert o możliwości burzy z gradem i że lepiej nie wychodzić z domu... 8)
No widzisz jak szybko działam? ;)  :lol:

renia

Tylko, że za oknem słońce świeci... :lol:

admin

Poczekaj chwilę - cierpliwości. ;)

RafałS

admin

A bo kopacze węgla muszą "zarabiać".  8)

RafałS

Cytat: admin w 2024-05-26, 15:20:15
A bo kopacze węgla muszą "zarabiać".  8)
Chyba frachty $rockefellera. 8)

renia

Cytat: admin w 2024-05-26, 14:29:48
Poczekaj chwilę - cierpliwości. ;)

Ileż można czekać... :? 8)

RafałS

Starali się, dosmużali. Coś tam pogrzmiało, ale nie bardzo im wyszła realizacja tego RCB. Może gdzie indziej to zwiało. 8)

RafałS

Dziś c. d. starania o świeże RCB. Lecą z zarodkowaniem chmur, póki wilgoć szybko wstępuje. Próbują i nie mogą zrealizować groźby. 8)

RafałS

RCB z tego nie będzie. Troszkę wiatru i ledwie popadało. 8)

renia

Tutaj kierunek wiatru się zmienił ze wschodniego na zachodni. Ciekawe czy to będzie dobra zmiana...  :roll: ;-)