Edyta
Go
|
wystarczy sie zastanowic, jak polacy sa odbierani za granica i jakie maja podoklejane etykietki
I teraz idąc tropem niektórych "forumowych myslicieli" wszyscy Polacy ,to alkoholicy , chamy itd. I co Ty na to Zbynku drogi? Czy da sie pominonć pewne fakty,tak jak pisaleś? Mozem bendziem wklejać linki o zachowaniu Polaków za granicom co? Było głośno swego czasu,ze pewien chłopak Polak zabił Belga dla MP3 - Zbynku drogi,czy zatem wszyscy Polacy som zdolni do zamordowania dla MP3? Wesno powiedz jakie masz pochodzenie ,bo siem bardzo martwiem ,bo mam Ipoda
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Bitte flo! nie znoszę prymitywizmu w stosunkach międzyludzkich!
Podczas tego stosunku pekl worek z odchodami, ktory on musi nosic, bo nie kontroluje stolca. Mozesz sobie Wojciechu nabyc wideo z tego stosunku miedzyludzkiego. To nie jest prymitywizm. Prawda?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Podczas tego stosunku pekl worek z odchodami, ktory on musi nosic, bo nie kontroluje stolca. Mozesz sobie Wojciechu nabyc wideo z tego stosunku miedzyludzkiego. To nie jest prymitywizm. Prawda? A rany! Zbynku ratuj! Co Ty o tym sondzisz? I popa ,to pono nie Żyd!
|
|
|
|
|
|
|
zbynek
Go
|
A rany! Zbynku ratuj! Co Ty o tym sondzisz? Edytko, przede wszystkim... nie licz na to, że mnie sprowokujesz.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
A rany! Zbynku ratuj! Co Ty o tym sondzisz? Edytko, przede wszystkim... nie licz na to, że mnie sprowokujesz. A gdzieżby drogi Zbynku! Wiem,ze jestes tymi informacjami wstrzonsniety ,tymbardziej ,ze to nie-Żyd zamordował dla mp3 i nie-Żyd współzył ze swoją matką -mam nadzieje ,ze jak bendziesz miał jakies linki bulwersujonce o nie-Zydach ,to tez bendziesz wklejał ,tak jak o Żydach -bondź po prostu obiektywny ,a nie tentencyjny ,a bendzie wporzo-tego przeciez pragnę .Pragnę tolerancji,a nie szufladkowania . PS.Ja też jestem drogi Zbynku wstrzaśnieta,aczkolwiek nie zmieszana
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Podczas tego stosunku pekl worek z odchodami, ktory on musi nosic, bo nie kontroluje stolca. Mozesz sobie Wojciechu nabyc wideo z tego stosunku miedzyludzkiego. To nie jest prymitywizm. Prawda? Nie, bo jeśli komuś podczas stosunku płciowego odpowiada koprofagia, to trudno. Prymitywizmem jest "rżniecie głupa"
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Nie, bo jeśli komuś podczas stosunku płciowego odpowiada koprofagia, to trudno. Prymitywizmem jest "rżniecie głupa" Szanowny intelektualisto Wojtku. Slowo "rzniecie" zostalo dobrane celowo, aby uwypuklic zaplanowana z gory akcje. Goscie, fimowanie takiego zjawiska i tp. Prymitywizmem jest rzniecie intelektualisty.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Prymitywizmem jest rzniecie intelektualisty...
Kangur, podobno masz "wyksztalcenie" i dyplom inzyniera, a twoja postawa jest taka, jak tych co w Katyniu strzelali Polskiej inteligencji w glowe!!!
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Aj waj, aj waj!, no komu tu z ogona jeszcze dorżnąć! Aj waj, aj waj!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Aj waj,aj waj !
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
Aj waj,aj waj !
Edytko. Ty coraz piękniej wyglądasz
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Aj waj,aj waj !
Aj waj, waj. Czerwona szmaticzku na patyczku. Gewaut!!!!!!! Wiem kim jesteś Wiem kim jestes.Jestes byłym ubekiem ,dlatego musiałeś uciekać z Polski .Czyż nie? Wkurza cie to co pisza na ciebie tutaj? Boli cie,ze sie zdemaskowałeś swoja postawa? PS.Nie używaj telefonu Jesli potrafisz sie modlić,to pomodl sie za swoich koleszków w Polsce
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
zbynek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
mateoosh12
Go
|
Fajna książka Władimira Bukowskiego: "Unia Sowiecka czy Związek Europejski". Polecam, ciekawe spostrzeżenia.
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Cabron
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Cytat z filmu: ...i jeśli będziesz narzekał na system, to zwyczajnie wyłączą ci czip.A ta zasada funkcjonuje wszędzie... i manipulacje też...
|
|
|
|
|
|
|
Cabron
Go
|
|
|