Zyon
|
Tych genow jest ok 25 tysiecy, wiec pewnie jej jescze kilkanascie wadliwych wynajda Jak baran jest bogaty to trzeba go golic ile sie da
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
tyle zer na koncie ,a 'madrzy' ze ho ho To musi byc dziedziczne,nie ma innej opcji. W U.s wszystko jest mozliwe-Max Kolonko
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Podmienia ja w calosci i zrobia z niej robota Zdalnie sterowanego, mysle, ze to krok w kierunku przejecia kontroli
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Bo w tuczarni wszystko musi być na max. Kolanko też...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tych genow jest ok 25 tysiecy, wiec pewnie jej jescze kilkanascie wadliwych wynajda Jak baran jest bogaty to trzeba go golic ile sie da Cytując za Adminem "jak dbasz, tak masz" (bardzo mi sie to podoba ) jedni prewencyjnie wolą sobie cycki obciąć, a inni dobrze zjeść. Wybieram to drugie, bo nie mam cycków
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tych genow jest ok 25 tysiecy, wiec pewnie jej jescze kilkanascie wadliwych wynajda Jak baran jest bogaty to trzeba go golic ile sie da Cytując za Adminem "jak dbasz, tak masz" (bardzo mi sie to podoba ) jedni prewencyjnie wolą sobie cycki obciąć, a inni dobrze zjeść. Wybieram to drugie, bo nie mam cycków Wszystko przed Tobą, jak będziesz się opychał mlecznym tłuszczem pełnym ksenoestrogenów
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
W życiu nie robiłem, ale mogą, to się nazywa lipomastia, ale to za parę lat...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tych genow jest ok 25 tysiecy, wiec pewnie jej jescze kilkanascie wadliwych wynajda Jak baran jest bogaty to trzeba go golic ile sie da Cytując za Adminem "jak dbasz, tak masz" (bardzo mi sie to podoba ) jedni prewencyjnie wolą sobie cycki obciąć, a inni dobrze zjeść. Wybieram to drugie, bo nie mam cycków Ci od obcinania, chetnie ci obetna cos innego, wazne, ze za obcinanie trzeba zaplacic, a co beda obcinac to im beez znaczenia...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Ale ja jestem bojaźliwy i nie dam sobie obciąć ze strachu
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie ma sie co bac! Wstawia nowe Co prawda nie za darmo...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Nie ma sie co bac! Wstawia nowe Co prawda nie za darmo... I dostaniesz taką mieszankę do oddychania, że jeszcze im wszystko w testamencie zostawisz z radością
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Angelina... Tzw. gwiazdy są po to żeby mamić. Do stu tysięcy mammografów!!!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
...Angelina... Tzw. gwiazdy są po to żeby mamić. Do stu tysięcy mammografów!!! Sztucznymi cyckami? Chyba Kena
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale ja jestem bojaźliwy i nie dam sobie obciąć ze strachu Własnie ze strachu dają sobie obcinać...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Sztucznymi cyckami? Chyba Kena To Ken ma sztuczne cycki? Ale numer!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kilka lat temu zerwałam z nią (z mammografią - zaproszenia nadal dostaję). Robiłam co pół roku USG na zmianę z mammografią. Jestem ponoć w grupie ryzyka, bo moja siostra miał raka piersi...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kilka lat temu zerwałam z nią (z mammografią - zaproszenia nadal dostaję). Robiłam co pół roku USG na zmianę z mammografią. Jestem ponoć w grupie ryzyka, bo moja siostra miał raka piersi... ....miała...miało być...Płci nie zmieniała...
|
|
|
|
|
|
|
|