Autor
|
Wtek: Rozmaitości (Przeczytany 2048116 razy)
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jest na czym zarabiać...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Bardzo dobry biznes, czysty.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
To już nie jest głupota tylko przestępstwo. Tacy "lekarze" powinni być ukarani za świadome niszczenie zdrowia człowieka. To, że znalazł się głupi facet, który takiej operacji chciał? - to trudno; głupich niemało jest na świecie, ale lekarze trochę rozumu w głowie powinni mieć i odpowiedzialność za zwoje czyny ponosić. Nie mówię już o przysiędze Hipokratesa, bo ona już dawno Z "mody" wyszła...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dziwi mnie ta cała zabawa ze Snowdenem. Tak jakby system inwigilacji telefonicznej czy internetowej był wcześniej czymś niewiadomym . Chyba tylko ktoś naiwny mógł sądzić że takie szpiegostwo przez służby i innych nie jest powszechne.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie naiwni to są ci, którzy nabijają się ze zwolenników "teorii spiskowych" i ślepo wierzą rządom i mediom. Nie twierdzę, że wszystkie teorie spiskowe są prawdziwe, ale większość z nich na pewno - przynajmniej częściowo. A może być i tak, że spisków jest więcej niż nam się wydaje... Wygodniej jest wierzyć, że nasi decydenci chcą naszego dobra... i wszystko jest cacy...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Albo na ten przykład banki. Ja to się nieraz uśmiałem jak banki szpiegują klientów, dziecinada.
|
|
|
|
|
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
Pozdrowienia optymalne z Hawaii posyla farmer ,teraz mniej optymalny .WIELKA WODA jest cudowna ,W migi przeplynelismy z Vancouver tutaj ,Parkujemy na tej przystani Odpoczniem i plyniem dalej na okolo wysp Hawajskich Zaloga 4 matrosow ,jeden optymalny 3 ech nie ,Zabralem duzo jajek ale sie skonczyly ,a tu kupic owszem mozna ,ale przewaznie niebieskie ,ot nowosc,ponoc niby lepsze Kapitan cos tam kreci i jak wstawi na you tube ,podam link ,caly re http://marinas.com/view/marina/13169_Kaneohe_Yacht_Club_HI_United_StatesBTW czy jest tu jakis optymalny malarz na forum ,Farme juz kupilem ,przejmuje klucze 1 wrzesnia i wyglada ze jest duzo malowania ,chetnie zatrudnie kogos kto sie zna w tym temacie, miesiac ,dwa i powinno wystarczyc zaplace dobrze ,wizy nie potrzebne .Odbior z lotniska ,mieszkania na miejscu .Odzywianie tez ale optymalne ,innego nie znam https://www.google.ca/search?q=Girls+of+hawaii&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=U-vYUZLkC4agiQKx8YDYBQ&sqi=2&ved=0CDYQsAQ&biw=1280&bih=597Bedzie cieszko odjechac te dziewczynki do zimnego kraju ,jest is duzo ,cos dla oka
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja chętnie zobaczę na YT te hawajskie dziewczęta z niebieskimi... Jak kapitan wrzuci oczywiście
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Po lalce Barbie ciężko sprostać ideałowi piękna...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja chętnie zobaczę na YT te hawajskie dziewczęta z niebieskimi... Jak kapitan wrzuci oczywiście Ale przecież jest propozycja oglądania nie tylko na YT, ale na własne oczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|