administ
Go
|
Kangur wiedziałby najlepiej...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
On to już nas wszystkim rozpracował... Jak ta mądra myśl brzmiała? "Człowieku chcesz się dowiedzieć kim jesteś, spytaj się Kangura"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Edyta" - jedna odpowiedź...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Dużo tu zależy od wyczucia rozmówcy, którego niektórzy niestety nie mają. Pamietam debatę Balcerowicz-Rostowski, gdzie ten drugi świadomie do Balcerowicza zwracał się Leszku, aż dziwne, że Leszek nie zwrócił mu uwagi.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Nie mówił "panie", bo może nie był do końca pewny?
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Legenda głosi że gdy zejdą do czasu i organizacji pozwalającej pokonywać dystans od gór do morza w 2 godziny, to... ...Wtedy to walnę się popływać na falach Bałtyku. Ale oczywiście poza sezonem, żeby efektu mrowiska uniknąć. No a wieczorem w domciu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Legenda głosi że gdy zejdą do czasu i organizacji pozwalającej pokonywać dystans od gór do morza w 2 godziny, to... ...Wtedy to walnę się popływać na falach Bałtyku. Ale oczywiście poza sezonem, żeby efektu mrowiska uniknąć. No a wieczorem w domciu.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Znaczy się realne takie?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeszcze nie. Chyba, że samolotem...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Znaczy się realne takie? Pojęcia nie mam, ale pomysł mi się podoba Ja wiele lat temu obiecałem, że zacznę grać w gry komputerowe, kiedy będą jakości filmu fabularnego... Zbliża się.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jeszcze nie. Chyba, że samolotem... E tam samolotem. Kraj jest płaski jak stół, minimalnie krzywy. Minimalnie krzywy stół i okrągły do tego... prawie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Ja wiele lat temu obiecałem, że zacznę grać w gry komputerowe, kiedy będą jakości filmu fabularnego... Zbliża się.
O! Ja z kolei z tego pociągu wysiadam. Ale gry są i będą różne.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nie koniecznie o to nam się rozchodzi. Odpowiednie pociagi już jeżdżą, li tylko liczba i czas przystanków. O przystosowaniu, torowiskach nie mówiąc.
|
|
|
|
|
|
|
|