Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
kiedyś w szkole chcieli mnie zapisać do towarzystwa przyjaciół polsko - radzieckich . Ja się zapisałam (chyba to było obowiązkowe), prenumerowałam ich gazetkę i korespondowałam z rosyjską "koleżanką"... ja nie. Wolałem mieć dwóję z ruskiego. I tak się zdawało do następnej klasy. Ruski nie pozbawiał promocji do następnej klasy. Obligatoryjnie trójkę wystawiona na koniec, chyba, że ktoś miał jeszcze z czegoś balona. Ostracyzm ze strony kolegów byłby zapewniony, i chyba by miał do wyboru zabawy z pedofilem zamiast kolegów
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
http://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/olej-kokosowy-i-jego-niesamowite-w%c5%82a%c5%9bciwo%c5%9bci/ar-BBnMji1?ocid=spartanntp - tak z wrodzonej uczciwości podam, że aż 83,2% tego oleju, to "naukowo" bardzo niezdrowe, zwierzęce, nasycone kwasy tłuszczowe są, które ponoć prowadzą prosto do arteriosklerozy! Natomiast masło ma tych niezdrowych nasyconych tłuszczy tylko 64%, a tłuszcz wieprzowy zaledwie około 49%. No, ale rozumiem, teraz już dietą Kwaśniewskiego to raczej się nie straszy, aby nie wyjść na "naukowca" starej daty...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Naukowo podchodzą Niemcy do sprawy .W BIOMARKTACH olej kokosowy to hit na czasie w cenie za 50 zł 0,5litra To towar dla elity ,bo jak by inaczej głupiego od mądrego odróżnić .Mozna też kupić kukurydzę wolną od GMO ,i wiele innych zdrowych drogich bubli .
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
O tak, bo jak bym miał płacić za samalec tyle co za olej ,to ciekawie by nie było
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dobrze, że do tego jest embargo ruskie!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Oj tak! Ludzki pan...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Włodzimierz dobry Pan, dba o niską cenę wieprzowiny nad Wisłą. i o niską ceną rubla. Rosja - Najniższy kurs rubla do dolara od rokuhttp://stooq.pl/n/?f=1015655prezydent Reagan załatwił ich już raz. Obama wydawał się miętki. Może to tylko pozory? Czyżby szykowała się nam powtórka ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek