michal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Jak się nazywa kobieta (sławna) tańcząca w balecie? - Prima ballerina! -A facet? - Prima baleron! hihi, haha,
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
On i ona siedzą blisko siebie na kanapie. Dzwoni telefon. Ona odebrała.
- Kto dzwonił? - pyta on - Mój mąż. - O! Co mówił? - Że spóźni się do domu, bo gra z tobą w brydża...
Przychodzi hipochondryk do lekarza i mówi:
- Panie doktorze, żona mnie zdradza, a nie rosną mi rogi.
- Proszę pana, z tymi rogami to tylko takie powiedzenie.
- Uff, a już myślałem, że mam niedobór wapnia.
Przychodzi facet do apteki:
- Poproszę jakieś lekarstwo na zachłanność.. tylko dużo, dużo, DUŻO!!!!
Wychodzi TIR-ówka z samochodu i na pożegnanie mówi do kierowcy :
....BĄDŹ ZDRÓW!
Przychodzi baba do lekarza cała oblepiona muchami. Lekarz pyta:
- Dlaczego pani do mnie przyszła?
- Zostałam zmuszona
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Jaka jest różnica między kurą a kobietą? kura ma 15 zwojów w mózgu a kobieta 16. Po co kobiecie ten 16 ty? Żeby nie srała po podwórku.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Drugiej części tego kabaretu lepiej nie wrzucam, bo to za mądre nie jest.. )
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
- Boże, ile to dla Ciebie milion lat? - Sekunda. - A milion złotych? - Grosik. - Panie Boże, a czy mogę Cię prosić o grosik? - Za sekundę. ))
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Przyjaciółka zwierza się przyjaciółce: – Wiesz, będę miała dziecko. – Ty! – wykrzykuje druga. – Przecież zarzekałaś się, że ty nigdy nie będziesz miała dzieci! Kiedy się na to zdecydowałaś? – Nie ja się zdecydowałam, tylko mąż... i to w ostatniej chwili...
Kobiecy orgazm ma 5 form: 1. Relaksacyjna: Ach, ach, ach. 2. Uległa: Tak, tak, tak. 3. Geograficzna: Tuu, tuu, tuuu. 4. Religijna: O mój Boże! 5. Kryminalna: Zabiję Cię, jeśli teraz przestaniesz!
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Renia, no i dobrze zrobiłaś. Kilku pracowników ma dobrze wymasowaną przeponę )))
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja przez panią Basię od nowa musiałam oczy malować przed wyjściem do szkoły...no k***a )
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Ja przez panią Basię od nowa musiałam oczy malować przed wyjściem do szkoły...no k***a ) Ja sama uwielbiam płakać ze śmiechu i całe szczęście, że tylko czasami zastanawiam się, czy to jest normalne, czy to już patologia Oczywiście wczoraj musiałam zobaczyć wszystkie części Basi Dzisiaj znowu się śmieję, a sera na oczy nie widziałam (nie kładłam) http://www.youtube.com/watch?v=PRbRjySfXP8&feature=related
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja sama uwielbiam płakać ze śmiechu i całe szczęście, że tylko czasami zastanawiam się, czy to jest normalne, czy to już patologia Płacz ze śmiechu, uważam za skrajną formę patologii ) Ale pociesza mnie fakt, że niektórym przytrafia się jeszcze bardziej skrajna forma "patologii" ze śmiechu.... )
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Ja sama uwielbiam płakać ze śmiechu i całe szczęście, że tylko czasami zastanawiam się, czy to jest normalne, czy to już patologia Płacz ze śmiechu, uważam za skrajną formę patologii ) Ale pociesza mnie fakt, że niektórym przytrafia się jeszcze bardziej skrajna forma "patologii" ze śmiechu.... ) Codzienne oglądanie pani Basi może być przyczyną wielu groznych chorób.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
) Codzienne - z pewnością. Ale od czasu do czasu - wychodzi tylko na zdrowie )
|
|
|
|
|
|
|
|