Autor
|
Wtek: Cukrzyca (Przeczytany 1644715 razy)
|
JoeB
Go
|
Tu masz dane o waszych otyłych tucznikach - http://healthyamericans.org/reports/obesity2010/ - Czegoś takiego Świat jeszcze nie widział! A wszystko dzięki glukozie z kukurydzy, statynom i usscientists. PS koniec imperium tuczników będzie smutny i bolesny. WASZ KONIEC BEDZIE BARDZIEJ TRAGICZNY .Tusku nad tym ciezko pracuje ,overtime To u was epidemia cukrzycy ponoc jest duzo wieksza ,i kukurydzy nie ma ,skad ?z zimnioczkow i w ojczyznie Optymalnego Zywienia ,czemu tak zle czyzby naczalstwo spi jak za czasu sovieta Zmeczone zapewne ,albo te optymalne muzgi nie sa duzo lepsze od wegeterianskich Z calym szacunkiem doktor musial sie pomylic w tej materi.Ja zapewne jestem wyjatkiem optymalnym ,jeszcze szajba mi nie odbila
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
jestes 'zgredkiem' i tetrykiem poniewaz masz 'wyjatkowa' czynnosc umyslu?! Skoncz Pan i wstydu sobid oszczedz Nieopty Mariusz/TW
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
WASZ KONIEC BEDZIE BARDZIEJ TRAGICZNY . Nie martw się o Nas i myśl pozytywnie o Kraju, bo skończysz mizernie za złorzeczenie Ojczyźnie! Choć po tym co i jak piszesz wnioslować można, żeś już obcy wśród Lachów.
|
|
|
|
|
|
|
JoeB
Go
|
WASZ KONIEC BEDZIE BARDZIEJ TRAGICZNY . Nie martw się o Nas i myśl pozytywnie o Kraju, bo skończysz mizernie za złorzeczenie Ojczyźnie! Choć po tym co i jak piszesz wnioslować można, żeś już obcy wśród Lachów. Nie marrtwie sie o was, o Polske moze .Moja Polska nie istnieje teraz ,wroci napewno i to niedlugo Glupota zwykle dlugo nie moze rzadzic Jak sie tylko Yewropejski Soviet skonczy ,a do tego szybko zmierza ,to w Polsce bedzie moment ze sznurkow moze braknac Juz drugiego Okraglego Stolu nie bedzie Ten ostatni wam na zdrowie nie wyszedl Wsrod Lachow i Polonusow obcy nie jestem czuje sie dobrze ,ale wsrod Lemingow jest mi cholernie duszno Wobec czego do tego czasu wole pozostac w srod moich tutejszych grubaskow ,mily ludzie. Ciezko ich na ulicy znalesc ale ponoc w internecie jest ich wiecej .Ten kontynet ma DUZO DO ZAOFEROWANIA ,prawo jest prawem ,nikt go nie zmienia i cofa co pare dni ,urzednik nie jest panem zycia a urzednikiem ,minister jak zrobi blad albo klamie to leci ze stanowiska. Nic dziwnego ze wszystko ze swiata tu sie pcha na wszelkie sposoby a nie do waszego dobrobytu Szkoda mi was ale macie to coscie, sobie nawarzyli Ja wroce do Polski ,moja Polska dojdzie do siebie po tej WIELKIEJ SMUCIE ,kwestia czasu
|
|
|
|
|
|
|
JoeB
Go
|
jestes 'zgredkiem' i tetrykiem poniewaz masz 'wyjatkowa' czynnosc umyslu?! Skoncz Pan i wstydu sobid oszczedz Nieopty Mariusz/TW Ty tez ,bo zalosny jestes IMGDP
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Hej Dżonie,
przestaniesz pisać te głupoty w sposób powszechnie uznany za obraźliwy? Głupoty jako takie możesz wypisywać w dalszym ciągu, ale albo zmień sposób pisania, albo wywalę cię z tego Forum. I abyś przyjął do wiadomości, że ostrzegam tylko raz.
|
|
|
|
|
|
|
Stat
Go
|
Tu masz dane o waszych otyłych tucznikach - http://healthyamericans.org/reports/obesity2010/ - Czegoś takiego Świat jeszcze nie widział! A wszystko dzięki glukozie z kukurydzy, statynom i usscientists. PS koniec imperium tuczników będzie smutny i bolesny. BC nie jest w USA i ma się do nich jak Polska do ZSRR. A ponadto coś jest w wysokogórskim klimacie, że jest tam znacznie mniej otyłych. Mam na ten temat też własne doświadczenie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Stat! Udajesz, czy naprawdę w US się myśli inaczej?
|
|
|
|
|
|
|
Stat
Go
|
Stat! Udajesz, czy naprawdę w US się myśli inaczej? Odnoszę wrażenie, że olbrzymia większość "nie myśli na własną rękę" w ogóle, po prostu wykonując polecenia płynące z TV-nych reklam. Tak samo jak w Polsce zresztą. A jednak różnice w statystykach są, i to pomiędzy poszczególnymi stanami US także, ale nie słyszałem by jakiekolwiek sensowne badania wyjaśniły tą kwestię.
|
|
|
|
|
|
|
JoeB
Go
|
BC nie jest w USA i ma się do nich jak Polska do ZSRR.
A ponadto coś jest w wysokogórskim klimacie, że jest tam znacznie mniej otyłych. Mam na ten temat też własne doświadczenie.
Tak zdrowej populacji jak sie spotyka w Vancouver ,Seattle ,czy Portland ,ciezko znalesc na tym kontynencie ,tym bardziej w Europie moze California jest podobna ale ja znam mniej Idz do parku i jak pogoda dobra jogger za joggerem ,wszystko biega .Swiadomosc odrzywiania ,nie jest glupia ,ludzie juz wiedza co dobre a co syf .Tych low carb diet juz sie namnozylo wiele .Oni do Mc Donalda nie chodza ,ja chodze tylko po to jak jestem w drodze i gdzies jade ,lubie ich kawe i to wszystko .Ale teraz Tim Horton kawa mi lepiej smakuje,W duzych sklepach jak Supperstore kupuje sie tylko proszki do prania i podobne rzeczy Ja, jak chce dobra podobna do optymalnych rzeczy, kupic to ide do chinskiego sklepu Oni maja wszystko ,co dusza zapragnie ,a kiedys myslalem ze oni tylko ryz jedza ..Zwroc na to uwage Stat ,czy u was sa .Nie wiem w jakim miescie mieszkasz ale West cost jest ich duzo ,b.duzo Jest w czym wybierac .Po zatem w lato farmers market w kazdym miescie ,w wiekszych po kilka jak ktos chce sie zdrowo odzywiac ,ma wybor ,bardzo duzy .nie mialem takiego wyboru w polsce podczas ostatniego pobytu ,no moze wiejskie jaka nie byly zle ,ale takie same mam tu ,w Chilliwack ,jesli wiesz gdzie to jest .Ale jesli chodzi o miesa ,niestety chinczycy bija wszystkich U nich kupisz wszystko od Krillu z Antarkdydy po ladnie pokrojone golonki. Anyway po woli juz sie pakuje ,trzeba jechac i pobawic sie farmera . Czy investujesz na gieldzie? mnie wpadl winner Przed swietami kupilem ITHACA ENERGY INC TSE-IAE za 1.95. 20K i boom dzisiaj 2.76 (Olej North Sea )ktos ich chce ,take over cala firme http://stockcharts.com/freecharts/gallery.html?s=IAE.TO.Wyglada ze niedlugo sprzedamy 3-4 dolary Easy money jak by powiedziec ,wyglada ze ten rok bedzie dobry .Dzieki tej darn gieldzie nie musialem tak ciezko tu pracowac ,zawsze tlumaczylem tybulcom ze w pracy maja pierwszenstwo przede mna ,wiec im pracy nie bede zabieral Anyway dostales email odemnie ?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Musiał się poważnie zdenerwować. A szkoda... Często można różne odpowiedzi różnie interpretować i przyjmować... jako złośliwe te, które nie miały takiego celu... Naprawdę szkoda...może wróci... Były tutaj sporo lat i różne "wojny" przetrzymał... No to ja chyba nie czytam ze zrozumieniem - co tu mozna było odczytać jako złośliwość? ... To, co zaintonowała Renia właśnie należy czytać bez zrozumienia. Przecież to haos emocjonalny. Adam "strzelił focha" i w sposób zauważalny wróci. ... i wrócił.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I dobrze, że wrócił. Każdy ma prawo się wyrejestrować( jeśli ma dość Forum) i wrócić jak się stęskni...
|
|
|
|
|
|
|
Stat
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No wiesz, jak widzę, że ktoś pisze: "węglowodany zabijają ciebie", albo "toksyczna prawda o sacharozie", albo inne takie hasła, to nie chce mi się czytać uzasadnienia takich kłamstw, ponieważ większość ludzi na Świecie żywi się wysokowęglowodanowo i są szczupli, zdrowi i długo żyjący. A dlaczego tak jest, to wyjaśnił Dr Kwaśniewski w swoich książkach, ale kto traci czas na czytanie książek w dzisiejszych czasch?
|
|
|
|
|
|
|
Stat
Go
|
No wiesz, jak widzę, że ktoś pisze: "węglowodany zabijają ciebie", albo "toksyczna prawda o sacharozie", albo inne takie hasła, to nie chce mi się czytać uzasadnienia takich kłamstw, ponieważ większość ludzi na Świecie żywi się wysokowęglowodanowo i są szczupli, zdrowi i długo żyjący. A dlaczego tak jest, to wyjaśnił Dr Kwaśniewski w swoich książkach, ale kto traci czas na czytanie książek w dzisiejszych czasch? Czy mógłbyś podać w których książkach, albo w której książce jest to najobszerniej opisane?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To jest tylko i kompleksowo w "Jak nie chorować?" Najważniejsza książka Kwaśniewskiego! Jak się jej nie czytało, to mało się wie o prawidłowych zasadach odżywiania.
|
|
|
|
|
|
|
Stat
Go
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziękuję
Mam dwie- podzielę się.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przecież wojna podobno skończyła się 9-tego października ubiegłego roku! Albo ja coś, przez brak podzielności uwagi, przegapiłem. I może tak być, dopiero co sam wróciłem z wojny. To nie jest zły uczynek naśladować Twojego Tatę i dzielić się. I tak mu nie dorównam. Mam nadzieję, że Stat mi odmówi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|