WojciechS
Gość
|
No i jabĹuszko na surowo, aby byĹo zdrowo. JabĹuszko takie nie mniejsze jak 30dag, bo ma wiÄcej witamin...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Gość
|
Sok z marchewki i jabĹka jest pyszny.Wiem,bo sobie robiĹam.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Gość
|
Szok jest zdrowy.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Szok jest zdrowy. Wszystko na surowo jest zdrowe. Wiem dokĹadnie bo czytam DD..
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Gość
|
Wszystko na surowo jest zdrowe. Wiem dokĹadnie bo czytam DD.. A kompot nie jest paleo. Â
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Gość
|
Kompot ale koniecznie sfermentowany!
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Gość
|
Ale siem okazuje, Ĺźe rawpaleo odwraca teĹź efekty ewolucji. Skarbek zaczÄ
Ĺ juĹź jadaÄ na drzewie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wysoko mierzy..
|
|
|
|
|
|
|
krista
Gość
|
Sok z marchewki i jabĹka jest pyszny.Wiem,bo sobie robiĹam. WypijaĹam szklaneczkÄ samego soku bez jabĹka..chyba przekraczaĹam wÄgle.? kto wie ile jest ich w 100 ml.? pytam caĹkiem serio
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Gość
|
Wysoko mierzy.. Pisze, Ĺźe 15m nad ziemiÄ
...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Gość
|
Skarbek zaczÄ
Ĺ juĹź jadaÄ na drzewie... Ale jak? Trzyma siÄ rÄkoma gaĹÄzi,a w zÄbach trzyma jÄ
dra baranie?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wysoko mierzy.. Pisze, Ĺźe 15m nad ziemiÄ
... Ĺatwo spaĹÄ 2 m poniĹźej ziemi..
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Gość
|
Ĺ juĹź jadaÄ na drzewie... Nie odwraca, to jest wĹaĹnie ewolucja i adaptacja do surowych ziemskich warunkĂłw. Animalizacja. Â
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Gość
|
Haniczek nie ma z nami lekko ,ale on lubi,jak siÄ o nim mĂłwi;niewaĹźne jak,czy dobrze,czy Ĺşle,ale waĹźne,Ĺźe siÄ mĂłwi.Na pewno chĹopak jest zadowolony. Â Â
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Gość
|
Trzyma siÄ rÄkoma gaĹÄzi,a w zÄbach trzyma jÄ
dra baranie? Rawpaleo powoduje ewolucyjne dostosowanie, Ĺźe nie trzeba rÄk do jedzenia, wystarczy tylko gÄba... Â
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ĺ juĹź jadaÄ na drzewie... Nie odwraca, to jest wĹaĹnie ewolucja i adaptacja do surowych ziemskich warunkĂłw. Animalizacja.  No ale jak?  JeĹli ten proces stanie siÄ powszechy, to moĹźe drzew zabraknÄ
Ä..
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Gość
|
Haniczek nie ma z nami lekko ,ale on lubi,jak siÄ o nim mĂłwi NajĹatwiej to stwierdziÄ po wytrzeszczu gaĹ... Â Aby tylko siem zbytnio nie podnieciĹ. Â
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Gość
|
Haniczek nie ma z nami lekko ,ale on lubi,jak siÄ o nim mĂłwi;niewaĹźne jak,czy dobrze,czy Ĺşle,ale waĹźne,Ĺźe siÄ mĂłwi.Na pewno chĹopak jest zadowolony. Â Â OsobiĹcie ceniÄ Skarbka gawÄdy o modzie - http://www.youtube.com/watch?v=gir_3zzx2pk Â
|
|
|
|
|
|
|
|