WojciechS
Go
|
No i jabłuszko na surowo, aby było zdrowo. Jabłuszko takie nie mniejsze jak 30dag, bo ma więcej witamin...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Sok z marchewki i jabłka jest pyszny.Wiem,bo sobie robiłam.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Szok jest zdrowy.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Szok jest zdrowy. Wszystko na surowo jest zdrowe. Wiem dokładnie bo czytam DD..
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Wszystko na surowo jest zdrowe. Wiem dokładnie bo czytam DD.. A kompot nie jest paleo.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Kompot ale koniecznie sfermentowany!
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ale siem okazuje, że rawpaleo odwraca też efekty ewolucji. Skarbek zaczął już jadać na drzewie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wysoko mierzy..
|
|
|
|
|
|
|
krista
Go
|
Sok z marchewki i jabłka jest pyszny.Wiem,bo sobie robiłam. Wypijałam szklaneczkę samego soku bez jabłka..chyba przekraczałam węgle.? kto wie ile jest ich w 100 ml.? pytam całkiem serio
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Wysoko mierzy.. Pisze, że 15m nad ziemią...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Skarbek zaczął już jadać na drzewie... Ale jak? Trzyma się rękoma gałęzi,a w zębach trzyma jądra baranie?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wysoko mierzy.. Pisze, że 15m nad ziemią... Łatwo spaść 2 m poniżej ziemi..
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Ale siem okazuje, że rawpaleo odwraca też efekty ewolucji. Skarbek zaczął już jadać na drzewie... Nie odwraca, to jest właśnie ewolucja i adaptacja do surowych ziemskich warunków. Animalizacja.
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Trzyma się rękoma gałęzi,a w zębach trzyma jądra baranie? Rawpaleo powoduje ewolucyjne dostosowanie, że nie trzeba ręk do jedzenia, wystarczy tylko gęba...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale siem okazuje, że rawpaleo odwraca też efekty ewolucji. Skarbek zaczął już jadać na drzewie... Nie odwraca, to jest właśnie ewolucja i adaptacja do surowych ziemskich warunków. Animalizacja. No ale jak? Jeśli ten proces stanie się powszechy, to może drzew zabraknąć..
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Haniczek nie ma z nami lekko ,ale on lubi,jak się o nim mówi Najłatwiej to stwierdzić po wytrzeszczu gał... Aby tylko siem zbytnio nie podniecił.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Haniczek nie ma z nami lekko ,ale on lubi,jak się o nim mówi;nieważne jak,czy dobrze,czy źle,ale ważne,że się mówi.Na pewno chłopak jest zadowolony. Osobiście cenię Skarbka gawędy o modzie - http://www.youtube.com/watch?v=gir_3zzx2pk
|
|
|
|
|
|
|
|