forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.
2024-11-26, 00:16:28

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.
669747 wiadomości w 4061 wątkach; wysłane przez 34 użytkowników
Najnowszy użytkownik: root
* Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Kuchnia Optymalna.
| | |-+  Salceson
« poprzedni następny »
Strony: [1] 2 3 4 Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Salceson  (Przeczytany 34360 razy)
Teresa Stachurska
Gość


Email
Salceson
« : 2011-06-07, 16:23:41 »

Zapisane
renia
Hero Member
*****
Płeć: Kobieta
wiadomości: 72244


Odp: Salceson
« Odpowiedz #1 : 2011-06-07, 16:36:54 »

Bardzo apetyczny zestaw... Very Happy
Zapisane

Teresa Stachurska
Gość


Email
Odp: Salceson
« Odpowiedz #2 : 2011-06-07, 17:41:22 »

I ta apetyczność się sprawdziła Very Happy  , na podniebieniu.
Zapisane
renia
Hero Member
*****
Płeć: Kobieta
wiadomości: 72244


Odp: Salceson
« Odpowiedz #3 : 2011-06-07, 19:36:49 »

Ale pracy z nim nie mało... Rolling Eyes
Zapisane

Teresa Stachurska
Gość


Email
Odp: Salceson
« Odpowiedz #4 : 2011-06-07, 20:18:42 »

No trochę jest. Ale gdyby taki zrobić kaĹźdego dnia przez miesiąc to moĹźna zaoszczędzić sporo pieniędzy Smile  Tak się składa, Ĺźe porcję takiego salcesonu moĹźna rozmrozić, przygrzać i zrobić z jego uĹźyciem róşne inne dania, od gulaszu poczynając, na zupach - jedno danie - nie kończąc. Skład salcesonu jest świetny (podroby!, ale i głowizna), a cena b. niska... Wynalazek po prostu. Tyle Ĺźe głowiznę trudno kupic.
Zapisane
renia
Hero Member
*****
Płeć: Kobieta
wiadomości: 72244


Odp: Salceson
« Odpowiedz #5 : 2011-06-07, 20:23:23 »

U nas łatwo - po 1,40 za kilogram i jeszcze chętnych nie ma... Confused
Zapisane

Teresa Stachurska
Gość


Email
Odp: Salceson
« Odpowiedz #6 : 2011-06-07, 23:21:59 »

Tu płaciłam 4,31 zł, a u Ciebie za to samo byłoby 2,41 zł. No popatrz.
Zapisane
JoeB
Gość


Email
Odp: Salceson
« Odpowiedz #7 : 2011-11-06, 05:03:32 »

Nie powiem ,salceson zawsze byl moj ulubiony przysmak i jest .nawet na koncu swiata za nim poluje .Pewnie zone bede musial przekupic zeby to zrobila sama ,na pewno skonczy sie to na jakims extra rubinie
Zapisane
Teresa Stachurska
Gość


Email
Odp: Salceson
« Odpowiedz #8 : 2011-11-06, 11:40:06 »

O rubinie prosimy opowiedzieć Smile   . Salceson wart jest Very Happy 
Zapisane
renia
Hero Member
*****
Płeć: Kobieta
wiadomości: 72244


Odp: Salceson
« Odpowiedz #9 : 2011-11-06, 19:28:11 »

Rubin to pierścionek czy wino? Rolling Eyes Cool
Zapisane

Teresa Stachurska
Gość


Email
Odp: Salceson
« Odpowiedz #10 : 2011-11-06, 20:03:08 »

Zapisane
JoeB
Gość


Email
Odp: Salceson
« Odpowiedz #11 : 2011-11-08, 03:49:30 »

O rubinie prosimy opowiedzieć Smile   . Salceson wart jest Very Happy 

No bedzie problem ,gdzie tego rubina szukac ,nawet nie wiem jak ta bizuteria  wyglada .Znowu  bede szperal w internecie .
Dzisiaj zagadal ,moze bysmy dilemat zalatwili troche taniej ,jakis pierscionek z craigslist ? Nawet nie mysl ,bedziesz glodowal tydzien za kare .Cos tak wyglada ze sie skonczy na delikatesowym salcesonie .Nie powiem nie sa zle ,ale co domowy to domowy .Nie Powiem kucharka to ona dobra ,tyle ze troche leniwa ,potrzebuje dopingu .Gdzie ona sie tego nauczyla ,bo tesciowa to byla slabiutka w kuchni.No nie wiem kiedy sie do tego salcesonu zabierzemy Mam nadzieje ze jeszcze w tym roku .
Zapisane
Teresa Stachurska
Gość


Email
Odp: Salceson
« Odpowiedz #12 : 2011-11-08, 10:24:33 »

Wielu mężczyzn się pięknie sprawdza w sztuce kulinarnej. Może Pani Żona pozwoli? I dzieło będzie Jej smakować?
Zapisane
nowicjuszka
Gość


Email
Odp: Salceson
« Odpowiedz #13 : 2011-11-08, 13:58:48 »

salceson wygląda pysznie,chetnie bym go zrobila Laughing ale jakim miesem moge zastapic glowizne i serce? pewnie niektórzy uznaja moje pytanie za dziwaczne-ale ja po prostu nie przełknelabym glowy i serca z calym szacunkiem dla ludzi ktorym to smakuje Laughing
Zapisane
renia
Hero Member
*****
Płeć: Kobieta
wiadomości: 72244


Odp: Salceson
« Odpowiedz #14 : 2011-11-08, 14:11:56 »

Mogłyby być ozorki i golonka.
Zapisane

renia
Hero Member
*****
Płeć: Kobieta
wiadomości: 72244


Odp: Salceson
« Odpowiedz #15 : 2011-11-08, 14:15:35 »

nie przełknelabym glowy i serca...

My też nie... Sad zbyt duza średnica... Cool Laughing
Zapisane

Dasna
Gość


Email
Odp: Salceson
« Odpowiedz #16 : 2011-11-08, 14:42:56 »

 Laughing Laughing
Zapisane
nowicjuszka
Gość


Email
Odp: Salceson
« Odpowiedz #17 : 2011-11-08, 15:31:07 »

nie przełknelabym glowy i serca...

My też nie... Sad zbyt duza średnica... Cool Laughing

 Laughing Laughing w sumie mogłabym pokroić Laughing Laughing
Zapisane
nowicjuszka
Gość


Email
Odp: Salceson
« Odpowiedz #18 : 2011-11-08, 15:42:17 »

Mogłyby być ozorki i golonka.
uwielbiam salcesony ale od czasu kiedy trafiło mi sie w salcesonie dość duzo szczeciny,nie za bardzo mam na nie ochote (kupne oczywiscie) ale wyrób wlasny,to inna bajka Laughing Laughing
Zapisane
kristan
Gość


Email
Odp: Salceson
« Odpowiedz #19 : 2011-11-08, 15:56:57 »

Podobno zmielona szczecina to doskonały spulchniacz do powszedniego. A co najdoskonalszego jest Anglika dziełem , podobno...
Tak czytałem.
Zatem i w salcesonie nie zawadzi. Very Happy
Zapisane
Strony: [1] 2 3 4 Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Działające na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.019 sekund z 19 zapytaniami.