|
adampio
Gość
|
A co to ta rotacja? Bo ja rotuje maslo ze smietana i zoltkami na przemian wkladajac po kolei do buzki kolejne produkty, czasem je rotuje, mikserem i jem na raz w formie omletu. Czy o taka rotacje chodzi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A 5 przemian tyĹź?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Oj tez lubie podsmazany twarog, uhe, ale mi narobiles apetytu. Musze poprosic zone by mi uwazyla twarogu.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Uwielbiam biaĹy ser smaĹźony na maĹle. Pycha. A zĂłĹty smaĹźony ,rewelacja. Takie moĹźna powiedzieÄ ala founde. A co to jest te 5 przemian ? Pierwsze sĹyszÄ? Nigdy o tym nie czytaĹam.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Gość
|
Aaaa, juĹź przeczytaĹam . To jakaĹ chiĹska dieta.
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Gość
|
Uwielbiam biaĹy ser smaĹźony na maĹle. Pycha. A zĂłĹty smaĹźony ,rewelacja. Takie moĹźna powiedzieÄ ala founde.
A jak to siÄ je
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To jakaĹ chiĹska dieta. Ta chiĹska dieta jest lepsza niĹź obecna polska - wzrost gospodarczy majÄ
wyĹźszy niĹź nasz.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Gość
|
Uwielbiam biaĹy ser smaĹźony na maĹle. Pycha. A zĂłĹty smaĹźony ,rewelacja. Takie moĹźna powiedzieÄ ala founde.
A jak to siÄ je http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=349.msg1896#msg1896DodajÄ wiÄcej şóĹtek, jedne sĹodkoĹci moĹźna dodac inne odjÄ
Ä, komponujÄ
c w ten sposĂłb wĹasny "wyrĂłb". U mnie wyglÄ
da to tak 50g sera 5 şóĹtek 3/4 poĹowy kostki masĹa ĹyĹźeczka dĹźemu lub cukierek werterek lub rodzunki+ kosteczka czekolady 76% popite ĹmietankÄ
do syta
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Gość
|
To taki sernik na ciepĹo - szybko. DziÄki
|
|
|
|
|
|
|
friga
Gość
|
To jak nie stosujesz to dlatego te sensacje
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dorwalem ksiazke malzenstwa Youngow pt PH Miracle, bede czytal o tym zakwaszeniu. Czy to kolejny z mitow typu cholesterol, glukoza dla mozgu i takie tam? Przczytalem juz pare ksiazek , gdzie niektorzy podejmowali ten temat "zakwaszenia" i zawsze bylo, ze bialko zwierzece zakwasza a owoce i warzywa alkalizuja.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Gość
|
ze bialko zwierzece zakwasza a owoce i warzywa alkalizuja.
To kaĹźde dziecko ma wykute na blachÄ i dlatego jest "tak dobrze" Bardzo ciekawa teoria, Ĺźe kwasy owocowe odkwaszajÄ
, a amfoteryczne biaĹka zakwaszajÄ
... Bardzo mi siÄ ta teoria podoba!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przeczytalem ten temat, jak i ten drugi "bajanie o zakwaszeniu http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=1914.0i mnie to ciekawi dlaczego tak wielu z maniackim uporem o tym pisze a nawet poswieca temu cale ksiazki. Nawet czytalem ksiazke polaka o witaminach "Witamina To Zdrowie" gdzie tez wspominal o tej rownowadze i tez mowil zeby alkalizowac i odkwaszac i tak w kolko. Ale widzialem tez gdzies tutaj wypowiedz niejakiego toana o tej ksiazce Youngow i nie byla ona chyba negatywna
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Gość
|
Bo to "odkwaszanie" i "detox" to dobry interes jest!Â