|
administ
Go
|
Nie martw się, Unia da nam wieprzowinę, jakby tu gwałtownie wzrosło zapotrzebowanie. I jeszcze zniesie kwoty mleczne, aby serów, masła i śmietanki nie zabrakło Optymalnym. Tak ma być!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I tak będzie...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale ładnie, że dieta dr Kwaśniewskiego cieszy się coraz większa popularnością. Widocznie coraz więcej osób zaczyna myśleć, zamiast ślepo wierzyć w nieomylność nauki... Dieta mojego Przyjaciela cieszy się od kilkudziesięciu lat niesłabnącą popularnością. A każdy "nowo przebudzony" to tylko potwierdza. Ale ładnie, że dieta dr Kwaśniewskiego cieszy się coraz większa popularnością. Widocznie coraz więcej osób zaczyna myśleć, zamiast ślepo wierzyć w nieomylność nauki... Lubisz stać w kolejkach w mięsnym jak za tow. Jaruzela? Bo ja nie. W kolejce to z ludźmi można pogadać, podowcipkować, babom kit wcisnąć. A na takim drzewie już trudniej- na przykład.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tu jutro pojawi się ważna informacja!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Poważnie, nie żartuję!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Poważnie, nie żartuję!
Toż uśmiecham się z sympatią w oczekiwaniu. Potraktowałam tę informację poważnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Brzmi groznie Znaczy sie pakowac sie mamy juz i na tamto forko z powrotem?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Ale informacja dotyczy tematu wątku...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A-ha Oj czuje, ze zaraz po ukazaniu sie tego czegos sie pojawi kardynalne pytane z krytycznych ust: To teraz pytanie , gdzie jest jakikolwiek dowód na takie twierdzenia???
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
zawsze bedzie jakies 'ale' ;D za to jak sie doksztalca, to ich. Ile se doktoratow,profsow zwyczajnych i nadzyczajnych nabija przy tym, oj jojoj
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
zawsze bedzie jakies 'ale' ;D za to jak sie doksztalca, to ich. Ile se doktoratow,profsow zwyczajnych i nadzyczajnych nabija przy tym, oj jojoj Badania "...muszą być prowadzone". To takie wieloznaczny argument- jest.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
to juz...DZIS
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Ale dopiero wieczorem, bo wcześniej nie dam rady... Teraz nie mam jeszcze co zamieścić.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tylko żeby się jaka historyja nie powtórzyła- proszę.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
jak znam zycie to bruford obali to wszystko jednym zdaniem
|
|