Radomiak
Go
|
A jakże,...o darczyńcy nie zapominając. I nie zapomnieć o repetę krzyknąć.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Trzeba powoli... Ze smakiem. Delektować się... Jak mówił ksiądz proboszcz w "U pana Boga za piecem": " - Ot, ciekawostka jaka: ludzie jak grzeszo, to powolutku, dokładnie, rozsmakowujo się w tym grzechu, a jak pokutę odprawiajo, to zawsze byle jak i po łebkach."
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czy okresowe opychanie się orzechami na ŻO może jakoś szkodzić? Zdaje się, że JW ostrzegał u siebie przed orzeszkami... Jem ze 150g dziennie laskowych i nerkowców od paru tygodni i najeść się nie mogę. Smakują mi bardzo i nie mam żadnych widocznych sensacji.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A w prażonych też może być pleśń...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Głównie ludziska się trują prażonymi, bo na surowo się orzeszków ziemnych raczej nie jada.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to kompletnie nie mój problem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale tak globalnie to w zupełności starczy chleb pełnoziarnisty, kartofle gotowane w łupinach i serwatka - tanio, zdrowo i bezproblemowo. Raz w tygodniu jak jeszcze kawałek chudego mięsa białego się doda - to długie życie w zdrowiu gwarantowane.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A gdzie, to nie mój problem, ja tylko podaję tani sposób na dobre, w miarę zdrowe życie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jest niedobrze, jakieś tam pleśnie na pewno mi się trafiły. Był gang świeżaków, mógłbym należeć do gangu pleśniaków.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Normalnie heroiczna chemia spożywcza robi co może by uratować nas przed nowotworami powodowanymi przez pleśnie. B17 to mit, D3 to trutka na szczury, jod to pewne nieszczęście z przedawkowania. No i jest jak jest.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A czy to nie wszystko jedno od czego i na co się kopytka wyciągnie? Grunt, aby się zbytnio przed tym nie męczyć.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|