renia
|
Mariusz jak się postara to potrafi...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
W marcowym numerze Miesięcznika OPTYMALNI kolejna część tekstu Mariusza. Mam nadzieje, ze mariusz uwzglednil fakt, ze jest coś takiego w ludzkim organizmie, oprócz biochemii, jak anatomia?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Niech sobie jeszcze gram dołoży - krócej się będzie męczył.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No ale tutaj wraca jak bumerang ten mit, ze to od bialka sie rosnie, jak przeciez tu gadal gavro, ze on wciagal tyle i nie rosl.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
I to nie "kulturysta" tylko zatuczony gostek.
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Toż to nie jest nawet osiłek , a co dopiero kulturysta I ten twaróg z bananem , juz czuję we krwi jak to po tym sie człowiek ma @Gavro to jest prawidłowy bent press ?? : http://www.youtube.com/watch?v=R_A4q50xZpUTo na pewno bezpieczne dla kręgów ? takie wygibasy ? Aż mnie boli tu i tam jak na to patrze
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tu masz Mike'a Mahlera, ktory pokazuje side i bent, czym sie roznia http://www.youtube.com/watch?v=GPo7Yu3SkO4Ja na poczatku nie moglem zrobic ani jednego ani drugiego Nie mowiac o TGU i wiatraku. Teraz smigam z usmiechem na ustach
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Bardzo ciekawa koncepcja, że "jak się waży 90kg, to czystej masy mięśniowej jest 80kg" Mnie tam inaczej uczyli i zostanę przy swoim. Tak pewnie ucza ulotki na suplementach. Znam takich co radza 3,5 na kg. Ciezko przetlumaczyc, ze to bez sensu i pojdzie na wegiel
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Tu masz Mike'a Mahlera, ktory pokazuje side i bent, czym sie roznia http://www.youtube.com/watch?v=GPo7Yu3SkO4Ja na poczatku nie moglem zrobic ani jednego ani drugiego Nie mowiac o TGU i wiatraku. Teraz smigam z usmiechem na ustach +1 Chill. Przechodzenie przez ulicę też może być niebezpieczne, trzeba się nauczyć i liczyć na fart
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No ale tutaj wraca jak bumerang ten mit, ze to od bialka sie rosnie, jak przeciez tu gadal gavro, ze on wciagal tyle i nie rosl.
Kulturyści są w lesie z wiedzą od czego się rośnie i jakie mogą być realne oczekiwania. SAA pewno trochę zwiększają retencję azotu. Ja nie rosłem, bo spalałem wszystko jak jaki górnik, drwal czy Inuita. Oni też imponujących postur nie mieli.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
...i liczyć na fart Osz kurza twarz to może ja zostane przy military x10 lepiej
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
A tak na poważnie to zaczac od ksiązek PAvla czy jest cos innego lepszego lub równie dobrego na początek ?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kulturyści są w lesie z wiedzą od czego się rośnie i jakie mogą być realne oczekiwania. SAA pewno trochę zwiększają retencję azotu. Ja nie rosłem, bo spalałem wszystko jak jaki górnik, drwal czy Inuita. Oni też imponujących postur nie mieli. Jak tak czytam np u Stefana (on gada 3-3,5 nawet i na innych forach, to niezaleznie czy to forum kulturystow, silaczy czy dzwonkowcow (np ten film wyzej to ze strony gdzie cwicza dzwonkami) to i tak kazdy gada o odzywkach i ze bialka trzeba duzo wciagac, bo "czlowiek sklada sie z wody i bialka" i bez bialka nie ma wzrostu. I nie ma sily na nich, bo jak powiesz, ze przy 1g tez sie da to smiech etc
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
...i liczyć na fart Osz kurza twarz to może ja zostane przy military x10 lepiej Ćwiczenia techniczne, koordynacyjne są na tyle trudne, że nim się nauczysz to się odpowiednio wzmocnisz. Pavel dobry na początek. Nie tylko o kettlach, o kulturystyce też.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kulturyści są w lesie z wiedzą od czego się rośnie i jakie mogą być realne oczekiwania. SAA pewno trochę zwiększają retencję azotu. Ja nie rosłem, bo spalałem wszystko jak jaki górnik, drwal czy Inuita. Oni też imponujących postur nie mieli. Jak tak czytam np u Stefana (on gada 3-3,5 nawet i na innych forach, to niezaleznie czy to forum kulturystow, silaczy czy dzwonkowcow (np ten film wyzej to ze strony gdzie cwicza dzwonkami) to i tak kazdy gada o odzywkach i ze bialka trzeba duzo wciagac, bo "czlowiek sklada sie z wody i bialka" i bez bialka nie ma wzrostu. I nie ma sily na nich, bo jak powiesz, ze przy 1g tez sie da to smiech etc To niech się pośmieją z Lee Haneya, on jadł 1,5 g B na kilo, mnóstwo ziemniaków i warzyw. Przy wadze 115 kg jako ostatni z kulturystów na Olimpie robił "próżnię". A teraz królują wystające, acz odtłuszczone brzuchy i szerokie jak stodoły talie. Nie można bezkarnie jeść takich ilości pożywienia, jeśli się tego nie wypala.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Zamówię na poczatek to : "Jak ćwiczyć z odważnikami kulowymi, czyli kettle w akcji" . Chyba starczy mi na długo tak przynajmniej do końca roku Zupełnie nie wiem jakie kettle brac więc jakbyście jakims linkiem z alledrogo sypnęli to byłbym wdzięczny. I co najlepiej byłoby zmontowac jakiegoś hantla w garażu i sprawdzic ile kg na początek ? Myślę że na start to jakiś damski cięzar będzie bez obrazy dla Pań
|
|
|
|
|
|
|
|