Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

A tu jeszcze solidne kałuże trzeba omijać - fajnie popadało - w sam raz na żniwa... ;)

Blackend

U nas w lesie też pełno kałuż, bo tu z kolei wszędzie glina.  8)

RafałS

Rozruch na koszach. Boisko odblokowane po srovidiotach. Jak zwykle po przerwie dystans nawet nieźle siedzi. Kilka dobrych wsadów. Wolne na koniec 20/25 = 80%.
4- 8)

admin

80% w osobistych - dla niektórych zawodników na Olimpiadzie w Tokio -  marzenie!  8)

RafałS

Cytat: admin w 2021-08-19, 19:15:14
80% w osobistych - dla niektórych zawodników na Olimpiadzie w Tokio -  marzenie!  8)
To już nowsze partie produkcyjne, tworzone w pośpiechu z naciskiem na inne kwestie. Z "oszczędnościami" w tak elementarnych punktach.  :wink:

RafałS

https://www.youtube.com/watch?v=n1pmG-yiqms :lol:
Generalnie duzi nierzutowi, choć zdarzają się wyjątki.

admin

Na treningach rzucają 500/500, a na meczu "emocje"... ;)

RafałS

Cytat: admin w 2021-08-20, 09:11:06
Na treningach rzucają 500/500, a na meczu "emocje"... ;)
Przy rzutach z gry zawsze trochę schodzi ze skuteczności. Na wolnych powinno mniej. 8)

RafałS

Na podeszczowe przebudzenie 4km. Mokro i chłodno. Najgorsze że krzywo z sezonu na sezon coraz bardziej. Postępujące, wzorowe zażydzenie bieżni. :-\

admin

A ja mam już kilka sezonów równiutko... ;)
Ani szybciej, ani wolniej...  :lol:

RafałS

Cytat: admin w 2021-08-30, 09:44:00
:|

admin

Blackend

Staram się wykorzystywać pogodne dni, ale wczoraj dopadł mnie deszcz i bardzo dobrze, bo po przyjściu do domu wyglądałem bardziej wiarygodnie. ;)

admin

renia

Cytat: admin w 2021-08-30, 09:44:00

I u mnie ciągle tak samo... 8)

admin

Ale ja się za siebie biorę od poniedziałku! ;)

renia

:D

Będzie relacja na Forum? :D 8)

admin

Jasne, jasne... ;)

renia

:D Kupię popcorn i będę czekała... ;-)  :lol: Albo też zacznę więcej się ruszać, biegi to już raczej nie wchodzą w rachubę w moim wieku... 8) Ale total-cruncha powinnam "przeprosić"...  :roll: :wink: