Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Mrozik dziś. 4xseta weszła  :lol: . Na czwartej już noga tak nie podaje. Ale ja nic nie trenuję. Jak trenowałem to zbyt serio. Jak na warunki kolonialno-gówniano-kolesiowo-karierowiczowskie oczywiście. :|

RafałS

Mały rozruch na koszach. Większość pseudo-orlików pozamykana za pisu. Spokojnie rdzewieje mienie publiczne...

RafałS

Zima odpuściła. Podejście kolejne do wyrobów boisko podobnych. 2 najlepsze zaryglowane. Na trzecim rozruch zaliczony. Dostałem skierowanie do nba od 13-latków  :) . Na szczęście zakończyłem (nie)karierę na lidze trzeciej a i tak lekko bezsensownie już się robiło. :lol:

Blackend

Dzisiaj były idealne warunki na spokojną przebieżkę.  :D
No i ten rozśpiewany las jako bonus.  8)

admin

Jarek

Bez podanego czasu, kilometrow, i jaki progres, nudy ponad wszystko  :wink: :lol:

MarekS

Adrenaliny nie ma, bo nie ma konkurencji  :lol:

Jarek

Z ptaszkami mało kto sobie daje rady :lol:

RafałS

:lol:
A ja to se też lubię pobiegać, O! Ale czy warto łapać kilka ptaków za ogon? :roll:

Gavroche

Ja nie łapię, lubię żelazo i może jeszcze marsze.
Kiedyś przebiegłem 5km, to jest taka nuda koszmarna dla mnie, że już nigdy więcej nie powtórzyłem tej mordęgi. :P

RafałS

Mordęga to są półmaratony, maratony, ultramaratony... 5km to jeszcze oszczędność czasu w ramach utrzymania itd. (na ogół). :)

Blackend

Cytat: Jarek w 2022-06-01, 16:27:51
Z ptaszkami mało kto sobie daje rady :lol:

:lol:

RafałS

Dopisuję się. 4km/rekord sezonu (cokolwiek to znaczy  8) ). Aczkolwiek lekko nie ma. Za obecnego burmiszcza zaniedbanie bieżni przebiło pewnie czas IIWŚ.
Halo! Tam za oceanem! Czy wy tam jeszcze coś poza ćpaniem robicie?. Tu kandydat na Warszafkę się wam marnuje. Z 5 kredytów co najmniej. Zrobi co życzycie (jak dudu zrobił). Świetne uzupełnienie.  :?:

Jarek

Ale w słuchawkach z muzą lepiej się biega - bardziej zmysły pobudza  :lol:

RafałS

Nie mam czasu gdy się spieszę. :wink:

Jarek

Nowy obywatel świata- "nie mam czasu"

RafałS

Nowoczesność - oszczędność czasu. :wink:

Blackend

Cytat: Jarek w 2022-06-02, 05:57:22
Ale w słuchawkach z muzą lepiej się biega - bardziej zmysły pobudza  :lol:

Ja dawniej biegałem tylko w słuchawkach, bo faktycznie po pół godzinie nudno się robiło. ;)
Ale teraz truchtam krótsze dystanse i słucham śpiewu ptaków. ;)  :lol:

Gavroche

Ja jestem wrogiem słuchawek, tak mnie jakoś odcina od świata nieprzyjemnie.
Ale, że marsze prawie tak samo nudne, jak bieganie, to puszczam sobie coś na głos. :D