RafaĹS
|
Mrozik dziĹ. 4xseta weszĹa . Na czwartej juĹź noga tak nie podaje. Ale ja nic nie trenujÄ. Jak trenowaĹem to zbyt serio. Jak na warunki kolonialno-gĂłwniano-kolesiowo-karierowiczowskie oczywiĹcie.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
MaĹy rozruch na koszach. WiÄkszoĹÄ pseudo-orlikĂłw pozamykana za pisu. Spokojnie rdzewieje mienie publiczne...
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Zima odpuĹciĹa. PodejĹcie kolejne do wyrobĂłw boisko podobnych. 2 najlepsze zaryglowane. Na trzecim rozruch zaliczony. DostaĹem skierowanie do nba od 13-latkĂłw . Na szczÄĹcie zakoĹczyĹem (nie)karierÄ na lidze trzeciej a i tak lekko bezsensownie juĹź siÄ robiĹo.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dzisiaj byĹy idealne warunki na spokojnÄ
przebieĹźkÄ. No i ten rozĹpiewany las jako bonus.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Brawo!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Gość
|
Adrenaliny nie ma, bo nie ma konkurencji
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Z ptaszkami maĹo kto sobie daje rady
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja nie ĹapiÄ, lubiÄ Ĺźelazo i moĹźe jeszcze marsze. KiedyĹ przebiegĹem 5km, to jest taka nuda koszmarna dla mnie, Ĺźe juĹź nigdy wiÄcej nie powtĂłrzyĹem tej mordÄgi.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
MordÄga to sÄ
pĂłĹmaratony, maratony, ultramaratony... 5km to jeszcze oszczÄdnoĹÄ czasu w ramach utrzymania itd. (na ogĂłĹ).
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
DopisujÄ siÄ. 4km/rekord sezonu (cokolwiek to znaczy ). Aczkolwiek lekko nie ma. Za obecnego burmiszcza zaniedbanie bieĹźni przebiĹo pewnie czas IIWĹ. Halo! Tam za oceanem! Czy wy tam jeszcze coĹ poza Äpaniem robicie?. Tu kandydat na WarszafkÄ siÄ wam marnuje. Z 5 kredytĂłw co najmniej. Zrobi co Ĺźyczycie (jak dudu zrobiĹ). Ĺwietne uzupeĹnienie.Â
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Ale w sĹuchawkach z muzÄ
lepiej siÄ biega - bardziej zmysĹy pobudza
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Nie mam czasu gdy siÄ spieszÄ.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Nowy obywatel Ĺwiata- "nie mam czasu"
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
NowoczesnoĹÄ - oszczÄdnoĹÄ czasu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja jestem wrogiem sĹuchawek, tak mnie jakoĹ odcina od Ĺwiata nieprzyjemnie. Ale, Ĺźe marsze prawie tak samo nudne, jak bieganie, to puszczam sobie coĹ na gĹos.
|
|
|
|
|
|
|
|