Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
Miło mi w imieniu pani Zofii Kuzioła z Zurychu umieścić następujące ogłoszenia:I " Uwaga - Miła Niespodzianka! Mam przyjemność ogłosić: Konkurs na Najdzielniejszego Uczestnika Forum Doktora Jana Kwaśniewskiego. Trzy nagrody główne w postaci kilkudniowej wycieczki do Szwajcarii otrzymają osoby, które przez kilka następnych miesięcy wykażą się aktywnością, dobrym humorem i klasą, a przede wszystkim Wiedzą z dziedziny Żywienia Optymalnego i nie tylko! Nagrody zostaną ogłoszone wiosną 2014 roku. Będą one sprawiedliwie przyznane komisyjnie przez Optymalnych Sympatyków ze Szwajcarii i Polski. Miło mi również poinformować, że na podstawie wielomiesięcznych obserwacji forum przez grono uczestników z Polski i Szwajcarii jednogłośnie wybraliśmy tegoroczną Laureatkę Konkursu 2013 na Najdzielniejszego Uczestnika Forum Doktora Jana Kwaśniewskiego. Jest nią internautka o imieniu "renia". Nagrodą jest oczywiście kilkudniowa wycieczka do Szwajcarii dla dwóch osób, szczegóły do uzgodnienia. W programie przejażdżka pociągiem Glacier Ekspress przez górskie szczyty na trasie Chur - Zermatt: http://www.youtube.com/watch?v=BcliVlCxkm8. Ponadto zwiedzanie Zurychu, Lucerny,Lozanny i Genewy, zamków w Lenzburg i Rapperswil oraz inne atrakcje. Składamy gratulacje i prosimy o kontakt w godzinach popołudniowych lub wieczornych. Zofia Kuzioła i Optymalni ze Szwajcarii. Telefon 0041-43-255 06 43." II. Uwaga - Zaproszenie. Z okazji 60 urodzin mam zaszczyt zaprosić wszystkich Optymalnych Przyjaciół na miłą pogawędkę przy optymalnych tortach oraz szwajcarskich czekoladkach w dniu 8 czerwca o godzinie 15. 00. Miejsce spotkania: Arkadia Ciechocinek ul Lorentowicza 19. Tymczasem zapraszam wszystkich do oglądania bogatych filmów ze spotkań z Panem Doktorem Janem Kwaśniewskim pod następującym adresem: http://www.youtube.com/channel/UCx2H6N1n1fYhNfkbkflVXyQ/videos Przewiduję także zorganizowanie wspaniałej kilkudniowej wycieczki Optymalnych Sympatyków do Szwajcarii w okolicach 25 - 28 kwietnia 2014 w przepiękne święto Powitania Wiosny w Zurychu oraz przejażdżkę najpiękniejszym panoramicznym pociągiem Glacier Express z Chur do Zermatt, skąd można podziwiać bajeczne wiosną górskie pasma. Pomogę w organizacji i udostępnię bardzo niskie ceny na pociąg, ewentualne darmowe lokum i inne udogodnienia. Wybór atrakcji jest ogromny. Zofia Kuzioła z Zurychu. http://www.optimalmedizin.ch/main.html?src=%2FIII. Optymalny Konkurs Serc! "Nagrody będą wielkie", napisał Pan Doktor Jan Kwaśniewski. Ogłaszam konkurs bardzo niezwykły, bowiem oparty o rozum i serce! Trzy główne nagrody - przepiękna kilkudniowa wycieczka do Szwajcarii wiosną 2014 roku - otrzymają osoby, które najpiękniej opiszą do miesięcznika Optymalni wzruszającą historię wyleczenia Dietą Optymalną, interesującą jej genezę, wyjątkowe okoliczności, czy też ciekawe przygody związane z tematyką optymalności. Pole do popisu jest bardzo szerokie. Proszę przesyłać wszystkie oferty na adres redakcji OSO. Wyznaczona Komisja Optymalnych sprawiedliwie oceni reportaże. Sponsor: Zofia Kuzioła z Zurychu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Co za miła niespodzianka!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jestem bardzo miło zaskoczona. Nie wiem co napisać...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przede wszystkim bardzo bardzo dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tylko czy pogoda dopisze? W tym roku nawet w maju było trudno o prawdziwą wiosnę w Alpach i w dolinach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A co ma nie dopisywać, tylko nie zapomnij laptopa
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Oscypki są w tych... W Górach Stołowych - widziałem.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A to ciekawe, bo ja w Karkonoszach widziałem tylko ser zakopiański, ser owczy i jeszcze jakiś co już nazwy nie pamiętam, ale oscypek nigdzie nie pisało. Dziwne, że UE pozwala jeszcze słowa "ser" używać
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No nie wiem czy jeszcze tak piszą bo to jakiś czas temu było. Mnie tam obojętne i tak za słony był.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A głupie regulacje w szczególności. I jeszcze soli za dużo wyregulowali.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To jak nic podróba była
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No mam nadzieję.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jestem bardzo miło zaskoczona. Nie wiem co napisać...
Że wrócisz.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Oooo jaka fajna niespodzianka. Reniu serdeczne gratulacje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|