Autor
|
Wtek: Jan Kwaśniewski: etiologia, epidemiologia i patogeneza chorób [PRZEWODNIK] (Przeczytany 169566 razy)
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ależ się ta nasza gnojowica rozrasta, mleczyki będą rosły jak grzyby w ciepłym deszczu. Podrzucę nieco. ... Anakin. Po co powiększać śmietnisko, może lepiej zająć ... się adopcją, wykazując w ten prosty sposób swą niezaprzeczalną mądrość. Aktualności z 2012 roku, zaprzyjaźnione strony- wiadomo, forum utajnione lub zdechłechłechłe i nie ponoszą sobie ... "żadnej odpowiedzialności." Uwaga! Strona www.dieta-dla-zuchwalych.pl jest serwisem informacyjnym przekazującym szerokie spektrum wiedzy na temat Żywienia Optymalnego jego wpływu na zdrowie i leczenie wielu chorób. Naszym zadaniem jest przekazanie Wam jak najszerszego spektrum wiadomości. Waszym - wybranie odpowiadającego Wam sposobu na długie i zdrowe życie. Nie ponosimy żadnej odpowiedzialności wynikającej z zastosowania informacji zawartych w serwisie. A, kiedys czytalem Widac od dawna lezy, bo w aktualnosciach ostatni wpis z pazdziernika 2012. Suplement dla zuchwalych ... No to rób chłopie, nie gadaj, rób, pokaż jak zrozumiałeś wnioski z prac Doktora. W życiu powinien być ciągły ruch i zmiana, inaczej przychodzi... śmierć. Spróbuj, a nuż Ci się uda. I to nie jest tak, że jakbyś osiągnął sukces, to tutejsze forum coś straci. Może tylko zyskać.
Anakin, trzy wypowiedzi, niektóre nawet bez prowokacji. Bajkę o "prawdziwej cnocie" znasz, czy Ty przypadkiem nie idziesz na łatwiznę!? Sęk w tym, że ja nie widzę żadnego dobrego powodu, aby utrzymywać stan obecny, bo to kolejne 20 lat albo nie zrozumienia wniosków z pracy naukowej Jana Kwaśniewskiego, albo w ogóle nie spotkania się z tą pracą. Ale chętnie poznam powody, dla których nie należy nic zmieniać.
... Ja także. Kiedyś myślałem, aby zmodernizować witrynę optymalni.org.pl, ale teraz myślę, że lepiej zostawić ją w spokoju, bo mogą być tacy, którzy skreślili ją definitywnie z jakichś powodów, np. z tego powodu, że jest to strona typu "tylko do odczytu". Wówczas po jej przebudowaniu mogliby nadal instynktownie ją pomijać.
Dlatego myślę, że lepiej byłoby stworzyć obok drugą oficjalną platformę (na innej domenie) pod egidą OSO im. Adama Jany.
A OSO, na dzień dzisiejszy, oczekuje od samej siebie być niezależną komórką opiniotwórczą, to potwierdzona pisemnie informacja. Pozwala na samodzielną organizację prywatek konferencyjnych i tylko opiniuje ich przydatność, nie jest Organizatorem, al e bierze współodpowiedzialność za wydarzenie. Czas przydatność takich przedsięwzięć oceni szybciej niż się tego spodziewasz. Zbuduj stronę, skoro taka Twoja wola, uzasadnij aktywnym stażem, że stanowi ona sobą wartość, zapytaj o opinię i ... jeżeli uznasz, że brak Radzie Nadzorczej kompetencji, to gasisz światło i wychodzisz, nie powiększając przy okazji wirtualnego gnojowiska, zakończę myśl pamiętając o ... mleczykach. ____________________________ Muszę szybko policzyć, czy się mieszczę czy może obrażę A jak jeszcze policzyć, czy przypadkiem sam się obrażasz. Nie mysl za innych, czyli optymalna 'patologia'... . Czytaj prawidlowa czynnosc umyslu Mi się jeszcze widocznie po dwóch latach nie przestawił umysł na czytanie między wierszami w jednowierszowym wpisie Może za mało masła w życiu zjadłem, by doprowadzić się do takiej patologii Całe dzieciństwo o suchym chlebie z obkładem Muszę szybko policzyć, czy się mieszczę czy może obrażę Spoco... Jakie "spoco", jakie "spoco", ja znam się na żartach jak nikt. Czy być dorosłym oznacza to samo, co być dojrzałym?!? Pan "muzyk" tworzył tu będzie niepowtarzalny klimat, mimo tego, że napisał coś w podobie- "...dostałem to, com chciał...". Spoco, mając na myśli ...mleczyki.
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
Anakin, kto Ci broni zrobić fajną stronę, na swój styl. Każdy ma inne priorytety, zapatrywania, możliwości. Niekoniecznie to co uważasz Ty, musi się podobać mi. Ale na pewno każdy z nas, będzie Ci kibicował i pomagał . Zrób coś, w czym jesteś dobry, i odniesie to założony przez Ciebie skutek i naprawdę, wszyscy będą zadowoleni. Bo jak na razie to masz dobre chęci, i faktycznie zrobiłeś pierwszy krok. Jak będziesz robił coś konkretnego, deklaruję swoją pomoc. Możesz mnie zrobić głównym administratorem i banującym na swojej przyszłej stronie Ja tez sie zglaszam do pomocy A OSO, na dzień dzisiejszy, oczekuje od samej siebie być niezależną komórką opiniotwórczą, to potwierdzona pisemnie informacja. Pozwala na samodzielną organizację prywatek konferencyjnych i tylko opiniuje ich przydatność, nie jest Organizatorem, al e bierze współodpowiedzialność za wydarzenie. Czas przydatność takich przedsięwzięć oceni szybciej niż się tego spodziewasz. Zbuduj stronę, skoro taka Twoja wola, uzasadnij aktywnym stażem, że stanowi ona sobą wartość, zapytaj o opinię i ... jeżeli uznasz, że brak Radzie Nadzorczej kompetencji, to gasisz światło i wychodzisz, nie powiększając przy okazji wirtualnego gnojowiska, zakończę myśl pamiętając o ... mleczykach. O!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Z przyjemnością przeczytałem Nie zawiodłem się w stosunku do nikogo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W takim razie lubisz się babrać w błotku jak dziecko. I co- można?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W takim razie lubisz się babrać w błotku jak dziecko. I co- można? Raczej jak hipopotam Błotko ma zmysłową konsystencję i chroni przed insektami
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na potrzeby rozmowy starczy
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ślicznie wygląda, a jak się drze zdrowo! Małe gryzonie i torbacze też śliczne, dla swoich mam, mniemam
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A co one o miłości matczynej mogą wiedzieć... przecież to zwierzęta są ... . Naturalnie!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A o szczelności jelit, zakwaszeniu i toxynach albo innych patologiach ludzkich nie można pogadać? Bo to takie oczekiwania są, a nie tylko o sporcie i na kocsowniku...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Naturalnie. Aby zapobiec zakwaszaniu należy doprowadzić wciąż żywy organizm do bezruchu, a wtedy anieli święci przybędą, aby wesprzeć ten ponad dwutysięczny ciężar odpowiedzialności i ponieść go ku światłu wiekuistemu. Proszę, jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A co one o miłości matczynej mogą wiedzieć... przecież to zwierzęta są ... . Naturalnie! Miłość to taka sama reakcja biochemiczna, jak instynkt opiekuńczy, tylko przetworzona przez bardziej skomplikowany mózg
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czyli ci niekochający i nieopiekuńczy muszą mieć mniej skomplikowany.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czyli ci niekochający i nieopiekuńczy muszą mieć mniej skomplikowany. Lub zajęty przez inne, wypierające reakcje Alboalbo Na szczęście im lepsza i dłuższa opieka, tym lepsze geny
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ci z tymi najlepszymi, to potrafią z tej opieki całe życie korzystać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|