Gavroche
|
Amfetaminy były skuteczne. Zmniejszały łaknienie i zwiększały napęd do działania, niestety zabronione.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
U jednej znajomej niedawno lekarz wykrył początki cukrzycy. Powiedział jej, że powinna ona trochę schudnąć. A ona na to - ja, jak ja, ale pan doktor to już na pewno powinien... on buraka strzelił... ponoć strasznie otyły... Niektórzy to są bezpośredni do bólu... Znajoma przynajmniej ma trzeźwy ogląd, prawidłową czynność mózgu i brak ekspresji genów poddanego.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U jednej znajomej niedawno lekarz wykrył początki cukrzycy. Powiedział jej, że powinna ona trochę schudnąć. A ona na to - ja, jak ja, ale pan doktor to już na pewno powinien... on buraka strzelił... ponoć strasznie otyły... Niektórzy to są bezpośredni do bólu... Cyjanku jej nie przepisal? A tego to już nie wiem...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
straszna przypadłość, ta patologiczna czynność umysłu, szeroka rozpowszechniona.... epidemia ? Wspaniałe wieści, bo przecież otyłość jak i cukrzyca, miażdżyca i wiele innych chorób są nieuleczalne dla służby chorobie. wczoraj słuchałem 4 odcinki pani biolog , naturopaty z Kanady ( dawałem link ) - przyczyny chorób wg niej były bardzo podobne jak w przypadku uzasadnień optymalnych. Jedynie wnioski końcowe wyciągała inne , wygląda na to że błędne. Ale, na pytanie z sali ż e cukrzyca jest ciężką chorobą nieuleczalną - odrzekła - kto panu takich głupot naopowiadał , cukrzyca jest całkowicie wyleczalna. Ona jest wegetarianką !!!niedawno link zapodał Zyon bloga lekarki, gdy czytałem to oczy przecierałem ze zdumienia, jakbym Kefira czytał lub Ziębę , nic z konowalstwa, więc są też porządni ludzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Oj tam! Propaganda wrogów leczenia alternatywnego, bo wg coolesia Renia śrutuje, bo chomąto ją uwiera, czy jakoś tak...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Cooleś jak Józek...wszystko najlepiej wie... Ciekawe co jego uwiera...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba z procentami przesadził... inaczej by takich głupot nie wypisywał...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W gramach, czyli w procentach? Oto jest pytanie... A co ten JW tak się tego czepił? Że niby procentowo potwierdza jego tezę o za małym białku i za dużym tłuszczu?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie czytał Doktora, brak mu podstawowej wiedzy na temat odżywiania i wali androny... Mógł zostać na tym wegusostwie, a tak to się krzywdzi tym mięsem i procentami niestety!
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Amigdalina na raka:
podejrzewam, że szkolny błąd popełnili. Nie zmiksowali tego z olejem słonecznikowym. Wiemy, że nie szkodzi przynajmniej
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
nie zdążyłem puenty skomentować. praktyce onkologicznej chemioterapeutyki Jednak tym, co odróżnia leki od specyfików podobnych do amygdaliny, jest to, że mają udowodnione działanie przeciwnowotorowe. To jakiś lobbysta chemioterapii pisał. Unia zakazuje jeść ponad 2 pestki na tydzień. To jakaś wierutna bzdura. Kompotu też nie można pić wiśniowego 3 miesięcznego (pestki puszczają cyjanek). I masła nie wolno jeść. Trzeba puknąć się najpierwej w łepek zanim przyswoi się te zalecenia.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tutaj Różański wyjaśnia bzdety o amigdalinie i Laetrilu, ze 6 lat temu: http://rozanski.li/1340/witamina-b17-ciekawa-koncepcja-e-t-krebsa-mijajaca-sie-z-rzeczywistoscia/Nie wszystkie naturalne substancje są bezpieczne i przede wszystkim działające. Ziołolecznictwo i naturoterapia są bardzo trudne, bo materiał leczniczy jest niejednolity, a reakcje ludzi skrajnie różne. Na razie potwierdzone działanie na nowotwory mózgu mają konopie lecznicze, a na nowotwory jamy ustnej i gardła - kurkuma. Trudno się dziwić, że ludziska szukają leku na paskudniaka raka.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|