Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Węgla Zyon, węgla pojedz
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
U mnie dziś gulasz i placki ziemniaczane, ale to dopiero jak z pracy wrócę....
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja rano 10 żółtek z masłem, a teraz szejka z McDonalda. Truskawkowy.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wieczorem będę robił koktajl truskawkowy, już się truskawki w lodówce rozmrażają.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja jadłam dzisiaj kotlety panierowane ze świeżego boczku (ziemniaki do tego, sos z wczorajszego gulaszu i surówka z kiszoną kapustą). Spóźniłam się i jadłam obiad odgrzewany. I nie wiem czy dobre było. Odgrzewane kotlety z boczku są takie se...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo generalnie odgrzewane kotlety są takie se.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ja jadłam dzisiaj kotlety panierowane ze świeżego boczku (ziemniaki do tego, sos z wczorajszego gulaszu i surówka z kiszoną kapustą). Spóźniłam się i jadłam obiad odgrzewany. I nie wiem czy dobre było. Odgrzewane kotlety z boczku są takie se... Planujesz powtórkę?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja jadłam dzisiaj kotlety panierowane ze świeżego boczku (ziemniaki do tego, sos z wczorajszego gulaszu i surówka z kiszoną kapustą). Spóźniłam się i jadłam obiad odgrzewany. I nie wiem czy dobre było. Odgrzewane kotlety z boczku są takie se... Planujesz powtórkę? Tak, ale ogólnie to chyba lepsze są kotlety mielone z boczku...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
zróbcie se normalne optymalne kotlety, a nie prowizorki. np gotowane serca wieprzowe zmielone ze słoninką . W panierce glutenowej. Na smalczyku lub łoju.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Może czas z jaką śrutą spróbować?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Adam zaraz ci napisze, zdaje się że leuzea i inozytol...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Wątróbka+dużo_pieprzu+tłuszcz+szczypta soli+ 80stopni+pokrywka+ godzina. Stłuściła się i rozpadła się na domowy pasztet, wystarczyło zamieszać, bez cudowania, bez blendera, bez jajka, bez vegety, bez bułki (pasztety w jelicie mogą mieć), esencja pasztetu.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
zaraz ci napisze Może zarazo jedna oprzyj klejnoty na gryfie, poczujesz się lepiej bez źlabdolenia kto co napisze.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
zaraz ci napisze Może zarazo jedna oprzyj klejnoty na gryfie, poczujesz się lepiej bez źlabdolenia kto co napisze. Tak łatwo nie zrezygnuję z Twojej wspaniałej twórczości literackiej.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wzionem se te flaczki do doma w sloiku, po treningu sobie mlasnalem elegancko. A potem lampeczke winka czerwonego.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|