administ
Go
|
Jasne.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kto warczy na Polskę? Zdradzieckie mordy co rządzić Ukochanemu Przywódcy nie dają.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
A światłe media mantrują, że to 1-sort bryluje w mowie nienawiści.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kto warczy na Polskę? Np. Franciscus Cornelis Gerardus Maria (Frans) Timmermans...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W końcu przegrał 27:1, to się nie może pozbierać.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie był w stanie Liliputina trzech szybkich kroków dostrzec.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Z Putinem ma kartofel umowę na nieoddawanie wraku, aby był temat na miesięcznice...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pewnie gaz będzie dalej kontraktowany, dlatego można się zawsze dogadać
|
|
|
|
|
|
|
Ukko
Go
|
Keczup chciał mnie dzisiaj zabić Tak jakoś niefortunnie przechyliłem butelkę i z gwinta poszło nie tak jak trzeba, gdyby nie dostęp do wody to pewnie bym się udusił...Jakiś rok temu, gość wracający z imprezy w moim mieście udusił się kurczakiem, którego wziął na drogę opuszczając biesiadę, był trochę wypity, szkoda, że nie miał czym przepić, albo nie miał go kto w plecy klepnąć
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Keczup chciał mnie dzisiaj zabić Tak jakoś niefortunnie przechyliłem butelkę i z gwinta poszło nie tak jak trzeba, gdyby nie dostęp do wody to pewnie bym się udusił...Jakiś rok temu, gość wracający z imprezy w moim mieście udusił się kurczakiem, którego wziął na drogę opuszczając biesiadę, był trochę wypity, szkoda, że nie miał czym przepić, albo nie miał go kto w plecy klepnąć Jak można tak dobre paliwo z kurczakiem mieszać .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Aż sprawdziłem ten Total Crunch. Matko! Ludzie to mają wyobraźnię.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lepsze niż orbitrek...
|
|