Dasna
Go
|
Dzisiaj przyrost siły i widać to po moich ramionach.Uch, panie dzieju. 1.Rozgrzewka, rozciąganie 2.Zarzut na klatkę i przysiad 5 x 2 30 kg, 3 x 1 35 kg 1 x 1 37, 5 kg , Wiktor zaczął bardziej zwracać uwagę na moja postawę i głowę ( do góry) 3.Wycisko- podrzut zza głowy chwytem rwaniowym 5 x 5 20 kg 5 x 2 25 kg 5 x 2 30 kg 2 x 1 35 kg 1 x 1 37, 5 kg 4.Ciąg podrzutowy z wysokiego plinta (ławki) 5 x 5 45 kg 5 x 3 60 kg 5.Pompki na poręczach maszyny 3 x10 , ale łapa u góry mi skoczyła masą. 6.Wariacje brzuszkowe i plank 1 min. 7.Rower 10 min. I czuję się jeszcze naładowana energią.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No, takie relacje to miło czytać! Faktycznie, wyciskopodrzut i ciągi mocne i ta objętość! Po kiełbasce podsuszanej tak mass idzie?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No, takie relacje to miło czytać! Faktycznie, wyciskopodrzut i ciągi mocne i ta objętość! Po kiełbasce podsuszanej tak mass idzie? Po półsurowej.
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo ma masę!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Musze się uspokoić , bo jak mawiają na Ukrainie, zaczynam psichować. Rankingi, tabele, punkty kwalifikacyjne, zgłoszenia. Kwalifikacja w mojej kategorii była na rok 2014, total 70 kg. Nie mam, nie dźwigam tyle. O w mordę jeża. Mistrzynią i rekordzistką świata jest Diane Trebillcock z wynikiem chyba 117 kg. A ja mam do 28 lutego wypełnić i przysłać Zgłoszenie na Mistrzostwa Europy w Walii.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No, tak ona jest dyrektorem brytyjskiej FPC.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Musze się uspokoić , bo jak mawiają na Ukrainie, zaczynam psichować. Rankingi, tabele, punkty kwalifikacyjne, zgłoszenia. Kwalifikacja w mojej kategorii była na rok 2014, total 70 kg. Nie mam, nie dźwigam tyle. O w mordę jeża. Mistrzynią i rekordzistką świata jest Diane Trebillcock z wynikiem chyba 117 kg. A ja mam do 28 lutego wypełnić i przysłać Zgłoszenie na Mistrzostwa Europy w Walii. Wyrwać 30 i podrzucić 40kg, jest to realne? Jak czujesz? Co mówi Wiktor?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dwa i pół miesiąca solidnej pracy. Powinno wystarczyć. *
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dwa i pół miesiąca solidnej pracy. Powinno wystarczyć. * To bardziej skomplikowane. Na treningu się zrobi, ale na zawodach, zwłaszcza pierwszych, może być trudno.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Musze się uspokoić , bo jak mawiają na Ukrainie, zaczynam psichować. Rankingi, tabele, punkty kwalifikacyjne, zgłoszenia. Kwalifikacja w mojej kategorii była na rok 2014, total 70 kg. Nie mam, nie dźwigam tyle. O w mordę jeża. Mistrzynią i rekordzistką świata jest Diane Trebillcock z wynikiem chyba 117 kg. A ja mam do 28 lutego wypełnić i przysłać Zgłoszenie na Mistrzostwa Europy w Walii. Wyrwać 30 i podrzucić 40kg, jest to realne? Jak czujesz? Co mówi Wiktor? 40 kg już podrzucałam . A to cholerne rwanie spędza mi sen z powiek, bo Wiktor mówi , że rwanie na 30 mam na spoko , tylko z głowa problemy.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mam nadzieję w kwietniu na Mistrzostwach Polski się zaaklimatyzować , ME są w czerwcu w Bangor w UK. Tylko MP jeszcze nie ma konkretnego terminu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|