Autor
|
Wtek: Siłownia a ŻO (Przeczytany 3612621 razy)
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wiadomo - pejsbook...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wczoraj :
1.Rozgrzewka, rozciąganie. 2. Wyciskanie sztangi nad głowę, 2 x 5 18 kg, 5x 5 20, 5 kg 3.Przysiady w nożycach 1 x 5 18 kg, 1 x 5 28 kg, 5 x 5 33 kg 4.GM 1 x 5 18 kg, 1 x 5 23 kg, 5x 5 28 kg 5.Brzuszki 6.Bieżnia 5 min. 7.Sauna.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mizerne te ciężary, no chyba, że na poprawę techniki...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mizerne te ciężary, no chyba, że na poprawę techniki... Toż już chyba dawno omówione.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale chciałoby się obiektywnie za coś w tych kg pochwalić...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale chciałoby się obiektywnie za coś w tych kg pochwalić... Przyjdzie na to czas.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie ulega wątpliwości!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To kiedy te zawody, bo jakoś nie mam pamięci do dat!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To kiedy te zawody, bo jakoś nie mam pamięci do dat! 25- 26 kwietnia.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wczoraj jako, że stretching jest o 20.00 musiałam wpasować przed nim trening, żeby wypełnić plan rozpisany przez Viktora. Wieczór, to pełno ludzi, ale do sztangi się dorwałam z tym, że kosztem rozgrzewki. Więc z biegu 1.Rwanie klasyczne 5 x 2 18 kg, 7 x 1 21 kg 2.Przysiady tylne 1 x 5 18 kg, 1 x 5 21 kg, 1 x 3 28 kg , 5 x 3 33 kg 3. Wyciskanie sztangi leżąc 3 x 10 20 kg i popędziłam na godzinę stretchingu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pięć tygodni! Całkiem blisko, jak na podnoszenie ciężarów!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dasna, kretkę bierzesz? Coś jeszcze?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pięć tygodni! Całkiem blisko, jak na podnoszenie ciężarów! Pińć? Ależ ten czas pogalopował, wobec tego i ja posunę wiadomość z pierwszej lepszej ręki. Aby "Optymalni" scedowali głosy na PiŚ ... ale ja przecież nie o tym. Żeś tej Reni się czepiasz gorzej niż Radzio... Ba! Radzio czepia się lepiej! ... ale ja zaś nie o tym. A brzuszki z piłką? "Brzuszki z piłką"- przecież to nie są raczej ćwiczenia dla rodzących!? ... no popa, ale mnie zaćmiło, o tym też nie! O! Tutu jest. Jestem zdania, że dobrze jest jeszcze rok przepracować solidnie, to znaczy b e z k o n t u z j i, a dopiero potem wrypać przeciwniczkom na wadze ... unoszonych ciężarów. bezbezbez, jak to zwykłe komary robią, zwykle. Tyle, że zamiast "solidnie" będzie od teraz "uczciwie".
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dasna, kretkę bierzesz? Coś jeszcze? Mh, biore, BCAA albo koktajl proteinowy, beta-alanina. Dużo mięsa. Dzisiaj nóżki na śniadanie. Potem za 3 godziny śledzie i jogurt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|