RafałS
|
Środowisko jest toksyczne.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Środowisko jest toksyczne. Toksyczność jest umowna. Zanim rośliny nasyciły atmosferę tlenem, był on toksyczny dla mieszkańców Ziemi Ewolucja sobie poradziła, jak widać
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jak mówi porzekadło - takie będą chamy jakie w chamośrodowisku chamów chowanie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak mówi porzekadło - takie będą chamy jakie w chamośrodowisku chamów chowanie. Wypisz wymaluj my
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie omieszkam upublicznić, bo jakby coś poszło nie tak... cyt.: Od: anakin : Dzisiaj o 20:22:08 "Witam, Uprzejmie proszę o usunięcie z forum wszystkich postów Zyona i Gavroche'a (z okresu jednego roku) atakujących mą osobę, będących rażącym pogwałceniem wytycznych Netykiety lub mających znamiona abuse w postaci cyberbullyingu, w szczególności poprzez: •trolling •flaming •argumentum ad hominem •cyberstalking Jeśli po Nowym Roku posty o tym charakterze pozostaną nie ruszone, wówczas blisko 40 000 postów Zyona i Gavroche'a zostanie straconych - w najlepszym wypadku. W najgorszym pójdzie coś nie tak i nie tylko ich posty zostaną wymazane. Moja wyrozumiałość i cierpliwość osiągnęły punkty krytyczne. Pozdrawiam Serdecznie i z troską. " Koniec cytatu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kolejny koniec świata się zbliża? Brakuje emotki pukającej się palcem w łebek
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No jacha, komu by się chciało tyle usuwać Histeria jest związana z dysfunkcją macicy, nie?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kein stress, co nam z Zyonem po starych postach Tyle, że to groźba naruszenia Twojej własności
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nie omieszkam upublicznić, bo jakby coś poszło nie tak... cyt.: Od: anakin : Dzisiaj o 20:22:08 "Witam, Uprzejmie proszę o usunięcie z forum wszystkich postów Zyona i Gavroche'a (z okresu jednego roku) atakujących mą osobę, będących rażącym pogwałceniem wytycznych Netykiety lub mających znamiona abuse w postaci cyberbullyingu, w szczególności poprzez: •trolling •flaming •argumentum ad hominem •cyberstalking Jeśli po Nowym Roku posty o tym charakterze pozostaną nie ruszone, wówczas blisko 40 000 postów Zyona i Gavroche'a zostanie straconych - w najlepszym wypadku. W najgorszym pójdzie coś nie tak i nie tylko ich posty zostaną wymazane. Moja wyrozumiałość i cierpliwość osiągnęły punkty krytyczne. Pozdrawiam Serdecznie i z troską. " Koniec cytatu. znaczy tzw HajQu wyszlo ,mudls sie Tomaszu do Elo jo him MariuszM.... :p
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
hehehe.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kiedyś tu chyba WojciechS mówił, że insulina jest najstarszym ewolucyjnie hormonem. Podobno ślady tego peptydu można znaleźć w skamielinach sprzed 3 miliardów lat! Wtedy nie było nawet bakterii! Teraz nasze wyspy Langerhansa w trzustce produkują insulinę, ale ma ona na nas tak samo silny wpływ, jak na te dawne organizmy, bo genom się nie zmienia zbytnio w czasie, dopisywane są do nie go tylko kolejne "wskazówki". http://educoachingzdrowia.blogspot.com/2011/12/normal-0-21-false-false-false-pl-x-none.html?m=1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie omieszkam upublicznić, bo jakby coś poszło nie tak... cyt.: Od: anakin : Dzisiaj o 20:22:08 "Witam, Uprzejmie proszę o usunięcie z forum wszystkich postów Zyona i Gavroche'a (z okresu jednego roku) atakujących mą osobę, będących rażącym pogwałceniem wytycznych Netykiety lub mających znamiona abuse w postaci cyberbullyingu, w szczególności poprzez: •trolling •flaming •argumentum ad hominem •cyberstalking Jeśli po Nowym Roku posty o tym charakterze pozostaną nie ruszone, wówczas blisko 40 000 postów Zyona i Gavroche'a zostanie straconych - w najlepszym wypadku. W najgorszym pójdzie coś nie tak i nie tylko ich posty zostaną wymazane. Moja wyrozumiałość i cierpliwość osiągnęły punkty krytyczne. Pozdrawiam Serdecznie i z troską. " Koniec cytatu. Och jej, to jakies grozby sa? Panie Admin co teras? Ja z kolei prosze o nieusuwanie postow Anakina, zwalszcza tych w ktorych grozi mi obicem mojej geby, obraza rodzicow i ogolnie jest bardzo empatyczny
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
A niedawno chcialem prosic admina zeby mi licznik nieco wyzerowal A tu sie okazuje, ze nowy admin bez proszenia to chce zrobic.....jak to szlo.....jakos tak? A nawiązując jeszcze do wzmiankowanej "zmiany administratora", to: VM + Kali Linux + Nmap i Metasploit + TOR +24h = pełna kontrola nad tą stroną i zero szans na wykrycie "włamywacza"
Bo jak silnik forum mocno przestarzały, to i musi pracować w starym i dziurawym środowisku.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Miałem powyciągać co nieco z Anasiowych wypowiedzi, ale szkoda mi czasu na czubka Wolę bezproduktywnie sobie popitolić
|
|
|
|
|
|
|
|