RafałS
|
A jakże oto on - chiński składak w polsce. 100 lat za zdobyczami PRL.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Podziela rynek na dwa sektory, tak jak Polskę w pokryciach dachowych , blacha fakista - dachówka
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A jakże oto on - chiński składak w polsce. 100 lat za zdobyczami PRL. Dokładnie, tylnymi drzwiami wpuszczą chińczyka z polsko brzmiącą nazwą i odtrąbią sukces.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jeszcze to wachlowanie - polskie, polski, polskiego...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
A bo polska jezyk trudna jezyk...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nojakto? przeciez kowid wykonczyl stara ciotke grype, przez 2 lata nikt nie zachorowal, totalna anihilacja miala byc i teraz takie rzeczy??
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Blackend
|
To powinno dobrze zadziałać. Znam osobników, którzy szczepią się na grypę i na covid jednocześnie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
tez
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Do boju narodzie ...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To powinno dobrze zadziałać. Znam osobników, którzy szczepią się na grypę i na covid jednocześnie. Mogliby zrobić szczepionkę 3w1 grypa, covid i wścieklizna bo nie wiadomo co jeszcze nam zagraża... Farma dorosłych niespodzianka ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Byłem dzisiaj u gościa pod Warszawą, który uprawia zioła adaptogenne; różne żeńszenie, różeńca górskiego, rozchodniki (nie wiedziałem, że też są adaptogenami ), kozłka lekarskiego itp. Fajna wizyta, ale ja nie o tym, otóż powiedział on, że "surowiec pozyskany z uprawy ma lepsze własności i więcej substancji czynnych, podobnie jak rośliny uprawne", tutaj puścil oczko, bo myślał, że o tym nie wiem. Więc nie wszyscy łykają te brednie o wyjałowieniu gleby i niskich wartościach odżywczych roślin i zwierząt.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Są tacy (rozmawiałem osobiście), którzy suplementy tylko od Ziemby, bo te z apteki nawet z tym samym składem, to są nieskuteczne. Tak samo z warzywami - tylko te od Baby na targu, ewentualnie jeszcze chłopskie mogą być w przypadku jajek.
|
|
|
|
|
|
|
|