Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

OTYŁOŚĆ 50 kg do zrzucenia!!!

Zaczęty przez turysta, 2007-06-09, 18:46:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

adampio

Nie potrafie zrozumiec Twojej formy w liczbie mnogiej. Komentujesz moja wczesniejsza odpowiedz czy cale "forum Kwasniewski".

Sorry, ze nie zrozumialas moich intencji. Chcialem Ci tylko przypomniec o podstawowych zasadach ZO.

Ale, jak to piszesz, Ty lepiej wiesz.

Wesolych Swiat.

ali

Cytat: adampio w 2009-12-22, 07:33:57
Ale, jak to piszesz, Ty lepiej wiesz.

Wesolych Swiat.
przybij piątke Adam
nie chciałem się wychylać
ale też miałem wąty dotyczące takiego pojmowania  Żywienia Optymalnego przez lepiej wiedzących

hutshi

Meg posłuchaj

50 g białka
50 g wg
120g tł

tak powiedział mi lekarz optymalny gdy pytałam jak schudnąć

matuVet

Idzie to w kierunku amerykańskim niestety... Wątpię żeby w takich lecznicach doradzili cokolwiek innego niż operację zmniejszającą żołądek i "zdrowe" jedzenie w postaci sałaty i gotowanej piersi kurczaka...
A można dużo prościej i bez wielkich inwestycji ze wspaniałymi rezultatami (sam jestem tego beneficjentem) ale nikt nie wychyli się poza schemat..
Na grupie facebookowej jest jeden gość co pisze pracę magisterską o DO na wydziale nauki o żywieniu - ciekawe czy mu ją przepuszczą ;)

renia

Też jestem ciekawa, gdyż już też mam trochę trudności z przepchnięciem tego tematu (w trochę szerszym ujęciu, nie tylko o ŻO) na Uczelni... :?

Diogenes z Synopy

jak promotor zaakceptował temat, to czemu nie. Prawdopodobnie recenzenci potraktują to jako ciekawostkę  dietetyczną i niegroźne odchylenie od norm społecznych  ;-)   . Pod warunkiem, że się tego nie propaguje  ;-)
Słowa klucz zakazane wtedy może nie zrobią na nikim wrażenia, i przejdzie niepostrzeżenie przez nikogo.

Cytatpracę magisterską o DO

renia

Tłumaczą się, ze nie mają specjalistów w tej dziedzinie, do "dyskusji" przy obronie pracy...

Anulka177

I kółko się zamyka,  bo skąd wezmą takich specjalistów ,  którzy są obeznani w temacie,  skoro nie chcą lub nie umieją ich nauczyć i jeszcze rzucają klody pod nogi tym,  którzy coś wiedzą.  :?

renia

A na Uniwersytecie Medycznym nie mają nauk społecznych i też temat nie pasuje... :? :lol:

Anulka177

Anulka177

renia

:D Ale chyba "trochę Ludzi" z tego filmu poznałaś? :roll:

Anulka177

administ

Ja tam nikogo nie znam!  :shock: ;)
Bo to nie Doktor z Małżonką tylko sobowtóry przecież... ;)  :lol:

Anulka177

Prócz sobowtórów państwa Kwaśniewskich wypatrzyłam jeszcze prezesika  8) To już trzy osoby  :D

renia

Obecnego Prezesa?
Szukałam tam siebie, ale widocznie mojego sobowtóra tam nie było...  :? :lol:

Anulka177

Obecnego,  jak najbardziej  :D