Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

przerzuty nowotworowe

Zaczęty przez anula, 2005-01-19, 18:46:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Lepszy biznes niż przemysł zbrojeniowy... :roll:

Jarek

Cytat: renia w 2015-10-23, 12:42:31
Lepszy biznes niż przemysł zbrojeniowy... :roll:
Spożywka nr 1  farma na drugim ,zbrojeniówka trzecia Ale można to zmienić ,jak nie będziemy żarli i się truli ,to nam konflikt zbrojny zrobią . :shock: :lol:

Diogenes z Synopy

dziś rozmawiałem ze znajomą co suplami i ziołami i eko   handluje. Prężnie. Mówi, że co druga osoba przychodzi do niej z jakimś raczyskiem. Epidemia. Słaby ze mnie klient, z torbami by poszła. Nic nie kupiłem. Nosiłem się z zamiarem kupna szamponu. Lepiej nie opowiadaj o tym smalcu, poradziłem. ;-)

Gavroche

Smalec w suplach sprzedaje? :?

Diogenes z Synopy

nie, je. Doradziłem jej . Wyzdrowiała. Smalec też sprzedaje, jutro będzie miała gęsi ze wsi eko. Ale drogo.

Zyon

"Znaleźli lek na raka? Szokujące efekty – 90 proc. chorych wyzdrowiało"  :shock: :shock: :shock: :shock:
http://natemat.pl/171703,znalezli-lek-na-raka-90-proc-osob-wyzdrowialo
Work Buy Consume Die

Diogenes z Synopy

wczoraj mówili w ''reżymowej''  panoramie  chyba.  Ileż to razy już był przełom. Ale to pewnie grzyby, jak to  można ''wyczytać'' u Zięby  ;-)

Zyon

Work Buy Consume Die

Anulka177

Jest i nowy sposób...
http://www.tvp.info/14987053/odkrycie-polakow-nanoczasteczka-prosto-w-raka-omijajac-zdrowe-komorki
Czyli zaczynają się domyślać, że cukier ma coś wspólnego z rakiem!  :shock:

matuVet

Cytat: Anulka177 w 2016-02-17, 14:49:35
Jest i nowy sposób...
http://www.tvp.info/14987053/odkrycie-polakow-nanoczasteczka-prosto-w-raka-omijajac-zdrowe-komorki
Czyli zaczynają się domyślać, że cukier ma coś wspólnego z rakiem!  :shock:

Tylko że dla TVP czy innego TVN Active ryż, fasola, miód to nie cukier :D

Diogenes z Synopy

Cytat: matuVet w 2016-02-17, 16:15:30
Fasola  :?:
ba, w Sejmie uchodzi  za najbardziej wartościowe białko !   :lol:  ( komisja d/s otyłości czy coś takiego )

matuVet

ba, w Sejmie uchodzi  za najbardziej wartościowe białko !   :lol:  ( komisja d/s otyłości czy coś takiego )
Cytat

Przecież od dawna wiadomo żeby zjadać rzeczy podobne w składzie no naszego ciała. Jak mają mózg podobny do fasolki to jedzą fasolkę - Logiczne

Diogenes z Synopy

powiedz to pani z prezydium komisji z  płeło.  Poszukaj sobie link do dyskusji Optymalnych z tą Komisją w Sejmie.  Z pół roku temu, lub więcej.

Jarek

Cytat: matuVet w 2016-02-17, 16:37:24
Cytat

Przecież od dawna wiadomo żeby zjadać rzeczy podobne w składzie no naszego ciała. Jak mają mózg podobny do fasolki to jedzą fasolkę - Logiczne
Chyba Tajemnica zywienia narodu ,czy cós takiego było  :lol:

administ

:lol:
I jeszcze "wspomaganie alternatywnymi metodami", bo same tajemnice diety ponoć nie działają! ;)

renia

Cytat: matuVet w 2016-02-17, 16:37:24
Cytat

Raczej mózg jest podobny do orzecha włoskiego, nerka do fasolki, serce do pomidora...  :roll: Kiedyś takie pokazy "mądrości" krążyły po internecie...I to zalecali... :? :lol:

renia

Cytat: admin w 2016-02-19, 08:15:12
:lol:
I jeszcze "wspomaganie alternatywnymi metodami", bo same tajemnice diety ponoć nie działają! ;)

Doktor wszystkiego "nie wiedział" :? Medycyna idzie do przodu... 8) :lol:

Zyon

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-02-17, 16:27:37
Dzieki fasoli moga siedziec i pierdziec w lawki  :D
Work Buy Consume Die

Diogenes z Synopy

Cytat: renia w 2016-02-19, 08:27:25
Raczej mózg jest podobny do orzecha włoskiego, nerka do fasolki, serce do pomidora...  :roll: Kiedyś takie pokazy "mądrości" krążyły po internecie...I to zalecali... :? :lol:

a ja słyszałem o innej paraleli  . Że kapusta to głowa, a w środku -    :?:  ;-) ?     (mózg)

Jarek

Cytat: Zyon w 2016-02-19, 08:58:16
Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-02-17, 16:27:37
Dzieki fasoli moga siedziec i pierdziec w lawki  :D
Fasolkę  na klarowanym oczywiście ,lepiej sie pierdzi  :lol: :lol: :lol: