Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Choroba Hashimoto.

Zaczęty przez Majka, 2008-12-07, 20:07:16

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Ci "straszacze" najbardziej się pogrążyli, jak się okazało, że różne osoby (różne imiona i nazwiska) były na tym samym numerze IP komputera. Czyli to były "fałszywki", na pewno przekupione, bo inaczej to nie wiem po co by tak intensywnie "pracowali"... :lol:

renia

A pan "Karwa" nawet się osobiście pofatygował na przyjazd do Gdyni na spotkanie naszej Optymalnej grupy.
I tam też odstraszał ludzi od DO, mówiąc, że takie jedzenie mu zaszkodziło... :lol: Mówił, że przez pół roku, kilka lat temu, stosował DO i dostał od tego nadciśnienia i do tej pory nie może go zbić. Ja bym go zbiła. 8) :wink:

Teresa Stachurska

Do końca świata się nie domyśli że odwrotnie, że on chciał szkodzić diecie. I nadal to mu w głowie. 

Diogenes z Synopy

Cytat: Teresa Stachurska w 2016-03-31, 22:30:35
Zobacz że gdzieś ci straszacze znikli :)  Zawiedli się nieskutecznością swoich wysiłków?

Wątek "Choroba Hashimoto jest uleczalna" miał dotąd 92 tysiące wejść unikalnych :) 

powoli i u mnie w rodzinie oczekiwania rychłego mego zejścia schodzą na dalszy plan  ;-)

A i podobnie  o kartoflanej apokalipsie szybko zapomną jasnowidze.   ;-)  Jest coraz mniej czarnowidztwa. Głównie strata apanaży boli.

Gavroche

renia

Ciekawe... :roll: chyba kiedyś czytałam, że dawniej robiono lek na choroby tarczycy z tarczyc zwierząt... :roll:

renia

Pewnie jest tutaj sporo mądrych rad, ale do wyleczenia choroby Hashimoto wystarcza sama Dieta Optymalna...Przynajmniej u mnie wystarczyła - bez żadnych specyfików czy suplementów.
Dziwne jest to zalecanie Diety Optymalnej dr Kwaśniewskiego z jednodniową (raz w tygodniu) dietą dr Dąbrowskiej... :roll:

administ

Pewnie byłaś źle zdiagnozowana...  8)

renia

:? Tak mi powiedziała endokrynolog... :lol: Przecież ta choroba się nie cofa, tarczyca się nie regeneruje... :? :lol:

administ

I miała rację. Biliardy badań naukowych to udowodniły.  8)

renia

Teoria teorią, a praktyka kieruje się swoimi regułami... :lol:
Ale praktyka medyczna potwierdza ich badania... :?

administ

Ale badania naukowe to nie teoria, tylko potwierdzenie teorii w praktyce właśnie.  8)

renia

W medycznej (konwencjonalnej) praktyce... :roll: sterowanej przez farmację... :?

administ

Zyon

Cytat: admin w 2018-05-14, 20:37:55
Jo!  8)
Kliknij w ten link od Daniela i przewin do 14:19  8)
Work Buy Consume Die

administ

Świetnie, dzięki temu pewnie statystyki tu drgnęły w górę w ostatnich dniach!  :D

admin

https://www.msn.com/pl-pl/rozrywka/gwiazdy/małgorzata-kożuchowska-od-lat-ciężko-choruje-wcześniej-o-tym-nie-mówiła/ar-BBXf298?ocid=spartanntp - łoj, jak kto pomyśli, że zaraz polecę ją cudownie uzdrowić, to jest w błędzie.  :? ;)
Nawet mi jej nie żal, że nie potrafi sprawnie googlować choćby na temat tej choroby.  8)

renia

Nic nie poradziłbyś i tak, bo ta choroba jest nieuleczalna. 8) :lol:

admin

Właśnie wiem, dlatego milczę. ;)