Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Koniec z rotacją mlecznych!!

Zaczęty przez kriss, 2009-01-29, 11:42:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

Anulka177

Ale ja nie żałuję, tylko mi wstyd  8) :lol:

administ

:lol:
I tak jest też dobrze... ;)

administ

renia

Ja nic nie mówię... :shock:  :|

Zyon

Ja tez chwale za margaryne jak widze w sklepie, ze znajome dziewczyny sie odchudzaja i chca byc zdrowe. Pochwalam i namawiam na duze pudlo Benecolu. A 20 kostek masla Bieluch po 2,7 przykrylem w koszu 2 reklamowkami  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Blackend

20 kostek?  :shock: Czyżby Antoni zaczął już odbijać Smoleńsk aby odebrać narodową relikwię? ;)  :lol:

Diogenes z Synopy

co Ty z tym Antonim?  ;-)  To jakieś narodowy klejnot ? 

Ja nie przykrywam masła. Wręcz ostentacyjnie paraduje  i na pytanie po co mi, mówię, że lody dziś kręcę, naturalne na żółtkach   ;-) . Wstyd zgubiłem dobrych parę lat wcześniej.   ;-)

administ

Jasne, że klejnot, jakich mało... ;)

renia

Cytat: Zyon w 2016-05-27, 10:19:10
Ja tez chwale za margaryne jak widze w sklepie, ze znajome dziewczyny sie odchudzaja i chca byc zdrowe. Pochwalam i namawiam na duze pudlo Benecolu. A 20 kostek masla Bieluch po 2,7 przykrylem w koszu 2 reklamowkami  :lol: :lol:

Serce Ci lodowacieje... :?

Blackend

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-05-27, 11:30:29
co Ty z tym Antonim?  ;-)  To jakieś narodowy klejnot ? 

To Dobro Narodowe, którego należy strzec, ale niektórzy jeszcze o tym nie wiedzą. ;)  :lol:

Zyon

Cytat: Blackend w 2016-05-27, 10:58:59
20 kostek?  :shock: Czyżby Antoni zaczął już odbijać Smoleńsk aby odebrać narodową relikwię? ;)  :lol:
Po prostu lubie maslo, jem je, smaruje sie nim, jezdze z nim na rowerze, ogladam filmy....
Work Buy Consume Die

renia

Wszystko pewnie Ci idzie jak po maśle... :roll:

Blackend

I można robić maślane oczy. ;)

administ

Rozumiem takie poświęcenie... ;)

Blackend

renia

Taki to sobie żyje jak pączek w maśle... 8) :lol:

Anulka177

Cytat: Zyon w 2016-05-27, 12:52:14
Po prostu lubie maslo, jem je, smaruje sie nim, jezdze z nim na rowerze, ogladam filmy....
Tu w Ostrzycach opowiadała nam pewna optymalna (pozdrawiam, bo wiem, że czyta forum), że jak policja wpadła jej na chatę, aby ją zabrać na komisariat to pierwsze co zrobiła, to wrzuciła do torebki kostkę masła, taki wspomagacz na przetrwanie  :D

Gavroche

Cytat: Zyon w 2016-05-27, 12:52:14
:lol:

Diogenes z Synopy

przyuważyłem, że po śmietance na wieczór bardzo dobrze śpię. Jak zabity.  Kakao z cukrem np.
Po opty lodach wczorajszych nawet nie chciało mi się meczu oglądać. Zmogło jak po tabletce nasennej  ;-)

A np frytki czy czokolada czy cukierki tak nie działają.  Mleczno- słodkie na wieczór.  :roll: Kiedyś jadałem tyko na śniadanie - jakieś twarożki itp (na korycie). 
Na jednych piwo działa, na drugich śmietanka. Zosia nie potwierdza.  :roll: