Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

http://metromsn.gazeta.pl/Wydarzenia/1,126477,12840900,Po_rewolucji_Magdy_Gessler_wlasciciele_restauracji.html - no proszę, z taką pierdołką do sądu!  :wink:
Ale jest z kogo ściągnąć odszkodowanie.  :D

RafałS

Cytat: admin w 2012-11-12, 19:59:14
http://metromsn.gazeta.pl/Wydarzenia/1,126477,12840900,Po_rewolucji_Magdy_Gessler_wlasciciele_restauracji.html - no proszę, z taką pierdołką do sądu!  :wink:
Ale jest z kogo ściągnąć odszkodowanie.  :D
:roll: A to nie jakaś reklama?  :roll:

administ

Jest, ale nie dość, że za darmo, to jeszcze można zażądać odszkodowanie na jaką Organizację Pożytku Publicznego... :wink:
Czyli "puścić w gaciach..."  8)

Blackend

Widziałem akurat ten odcinek. Mieli parcie na szkło skoro sie zgłosili, widzieli wczesniejsze odcinki, więc nie ma o czym gadać.  :?
To jest telewizja i ma byc show, a jak chcieli promocję, to trzeba było sobie agencję reklamową zatrudnić.  8)

administ

Dla mnie najważniejsza informacja, że zwykła niewychowana przekupa robi "za damę"...
Oczywiście jeśli prawdę piszą.

Zyon

Pewnie prawde. Nie miala czasu zajrzec na slub brata miesiac temu, bo "krecila wazny program"
Work Buy Consume Die

renia

Ja tam uważam, że gdyby ona nie pochodziła z ważnej i bogatej rodziny to żadnej kariery by nie zrobiła...

Zyon

Nie ona a jej byly maz, z ktorym sie jakos nie chce rozwiesc, bo jego nosne nazwisko przeciez jej pasuje.
Work Buy Consume Die

Zyon

No wlasinie, jej "kariera" sie zaczela od malzenstwa z Gesslerem, Ikonowicz jakos nie jest kasiasty, wesele robil w mieszkaniu w bloku. W ogole ta kobieta jest przykladem co warte sa dzisiaj nasze media, od typowego zera do bohatera. Kiedys czytalem wypowiedz jakiegos szefa kuchni, ktory powiedzal, ze z tymi kudlami to on by jej nawet nie wpuscil. Ja jej nie znosze ale na szczescie jej nie ogladam :D
Work Buy Consume Die

renia

Bez tych "kudłów" to ona by już całkiem tragicznie wyglądała... :roll:  nie wyobrażam jej sobie w krótkich włosach... :roll: :?

Blackend

Niestety poziom dzisiejszych programów typu reality show jest skonfigurowany pod amerykańskiego klienta, a my to kupujemy  :?
Teksty w stylu "zajebiste" juz sie dawno przyjeły, więc teraz trzeba na ekranie "k&&a mać" aby być "gwiazdą"  :?
W tym przypadku "poszkodowani" sami sobie są winni - musiałbym na głowę upaść i założyć jeszcze ciemne okulary żeby swoją knajpę (gdybym ją miał  :D) "reklamować" w tego typu programie  :lol:

Zyon

Troche racji mial Miecugow w tym wywiadzie, za ktory go potem zjechali, ze "macie telewizje jakiej sami chcecie"
Work Buy Consume Die

Blackend

Na szczęście są jeszcze programy sportowe ;)

renia

...i seriale... 8) :lol:

renia

...no i reklamy mamy... :D 8) bez nich ani rusz... :? nie da się żyć, nie wiadomo co kupować... :(

administ

Teraz wszystko na grypę jest w modzie.  :D

Zyon

Work Buy Consume Die

Zyon

Work Buy Consume Die