Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Rozmaitości

Zaczęty przez renia, 2009-07-04, 07:00:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

administ

To pieniądze się zarabia pracą, a nie dostaje w okienku?   :shock: ;)

Blackend

Pracą utrzymuje się przy życiu. ;)

Jarek

Ja wolałbym w okienku  :lol:

Blackend

W okienku, to już jest wyższy wymiar jak się znajdzie frajerów, którzy wierzą w redystrybucję.  :lol:

Jarek

Ja też się nadaje do okienka , cudze  fajnie się wydaje  :lol:

Blackend

No pewnie, a jak jeszcze ich nie brakuje, to już można się jako tako urządzić. ;)  :lol:

Jarek

No pewno ,ja raz w miesiącu do okienka i hotel nad morzem  :lol:

administ

A jak michę i ręczniki z imieniem i nazwiskiem zapewniają z funduszu reprezentacyjnego i delegację płacą, to pełen wypas... ;)

Jarek

Cytat: admin w 2016-01-31, 13:44:59
A jak michę i ręczniki z imieniem i nazwiskiem zapewniają z funduszu reprezentacyjnego i delegację płacą, to pełen wypas... ;)
Dlatego na wypasionych wyglądają  :lol:

Blackend

Ale niezadowoleni, bo więcej należymisiem.  :lol:

Jarek

To chyba jakaś  męczarnia , bo wciąż mało ? :lol:

Blackend

Bo zdolność kredytową trzeba utrzymać. ;)

administ

Ale filozofia państwowej ekonomii typu "więcej wydawać, aby jeszcze więcej mieć na wydatki", to lepsza od perpetuum ...  :D
I zdolność kredytowa przez to zawsze jest!  :shock: ;)

Jarek

I nowe pokolenie jest już do  tej zdolności dobrze  przygotowane  :wink:

Blackend

O tak, są przekonani, że inaczej nie można, a niskie ceny ropy i deflacja, to kryzys - są przerażeni.  :lol: :lol:

administ

:lol:
Dziwne, że litr benzyny nie kosztuje 1,5 zł, a tona węgla ze dwie stówki, no ale państwowe potrzeby redystrybucji środków płatniczych najwyraźniej rządzą się innymi prawami ekonomii... ;)  8)

Blackend

Kryzys jakiego dawno nie było, bo banki mogą upaść i kto im da wiarygodność kredytową.  :lol:

administ