Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Konferencja Optymalnych.

Zaczęty przez renia, 2009-11-04, 13:53:22

Poprzedni wątek - Następny wątek

WojciechS

Szkoda, że konferencja nie jest w Jaworznie, jak dwa lata temu...  :(
Było całkiem fajnie!  :D

renia

Ale jesteś egoistą...  :shock:  :lol: Ciechocinek leży prawie na środku Polski i jest OK. :D

jerzy555

ja mam do Jaworzna też blisko(tak jak do Ciechocinka) to w tym moim przypadku Piotrków leży w środku Polski  :D 

renia

Czyli mieszkasz w optymalnym miejscu... :lol:

jerzy555

Cytat: renia w 2011-04-19, 11:18:44
Czyli mieszkasz w optymalnym miejscu... :lol:

:) zgadza się, optymalnie dobrze osiadłem na tej ziemii  :D

WojciechS

Cytat: jerzy555 w 2011-04-19, 09:27:03
ja mam do Jaworzna też blisko(tak jak do Ciechocinka) to w tym moim przypadku Piotrków leży w środku Polski 

Ale jak wjedziesz na gierkówkę, to do Jaworzna masz cały czas dwupasmówkę, a na sam przejazd Łodzi traci się 1,5-2 godziny...  :?

jerzy555

Cytat: WojciechS w 2011-04-19, 11:49:14
Cytat: jerzy555 w 2011-04-19, 09:27:03
ja mam do Jaworzna też blisko(tak jak do Ciechocinka) to w tym moim przypadku Piotrków leży w środku Polski 

Ale jak wjedziesz na gierkówkę, to do Jaworzna masz cały czas dwupasmówkę, a na sam przejazd Łodzi traci się 1,5-2 godziny...  :?

Łódź jest "przerąbanym" miastem i aż się dziwię że przeżyłem tam 20 lat. Przejadę przez Łódź trochę szybciej bo znam tam wszystkie boczne kanały ale ogólnie to jest katastrofa. Obecnie w okolicach Piotrkowa Trybunalskiego trwają olbrzymie prace drogowe(mnóstwo wiaduktów) i korki są niesamowite ale to już niedługo potrwa

WojciechS

Nocną porą dobrze się przejeżdża Łódź, ale za dnia...  :shock:

jerzy555

Cytat: WojciechS w 2011-04-19, 12:48:20
Nocną porą dobrze się przejeżdża Łódź, ale za dnia...  :shock:

tak często tamtędy jeździsz?

WojciechS

Nie częściej niż 3 razy na rok, ale zrobią porządną drogę, to może częściej będę jeździł, jak zdrowie pozwoli...  :D

Radzio

Cytat: admin w 2011-03-20, 08:07:29
Tak się zastanawiam, co ciekawego w kilku słowach napisać na czerwcowe spotkanie w Ciechocinku.
Na ubiegłoroczną Konferencję przygotowałem to: http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=869 , bo takie było zapotrzebowanie.
A o czym w tym roku? Jakieś propozycje, czy życzenia?
Jest kilka bardzo ciekawych tematów, na które mógłbym poświęcić trochę czasu.

To pewnie i usłyszeć też będzie można, bo przyznam się troszkę oczy mnie pobolewają od czytania.
10-go ... ... pieniężnej, siądę sobie, poślinię ołówek i postanowię.
Możliwości dojazdu mnóstwo pieszo, biegiem, rowerem, stopem, skuterem, motorem, samochodem, autobusem, koleją, motolotnią, samolotem,... taxi.
Wachlarz tak szeroki, że ile bym nie utrzymał do 28-go, coś zawsze powinno być dostępne, bo jeżeli chodzi o mnie to przeciwwskazań nie ma.
Pogoda też ułatwi podjęcie właściwej decyzji.
Co prawda przewiduję okoliczności nieprzewidywalne, ale ich nie biorę pod uwagę. ;)

renia

Ile masz Radzio kilometrów do Ciechocinka?

administ

Składm serdeczne podziękowanie wszystkim osobom uczestniczącym we wczorajszej Konferencji, za miłe spotkanie.
Szczególnie dziękuję Użytkownikom tego Forum, którzy zechcieli dotrzeć do Ciechocinka.
Bardzo się cieszę, że miałem okazję poznać Was w realu.

Dasna

A my tu czekamy na wieści z Konferencji? Ciekawość ,przynajmniej mnie zżera :lol: :lol:

administ

Uważam tę Konferencję za jedną z najbardziej udanych, szczególnie ze względu na wyniki sześcioletnich badań nad Dietą Optymalną, zaprezentowane przez Panią dr Izabelę Bolesławską, tematykę związaną z przyszłością OSO, a także wygłoszone referaty i przyjęte wnioski. Dobrze to wszystko rokuje na przyszłość nie tylko Członków Stowarzyszenia.

Radzio

Cytat: admin w 2011-05-29, 09:06:21
...

Mnie też jest miło, że mogłem Cię ucieszyć.
Na Konferencji byłem pierwszy raz, w Ciechocinku również.
Poznałem ciekawych i potrzebujących DO ludzi innych narodowości(Ukrainki ;)). To ważne przeżycia

Cytat: renia w 2011-04-28, 21:04:52
Ile masz Radzio kilometrów do Ciechocinka?

184km ;)  :lol:   sprawdziłem  :)

Dasna

Cytat: admin w 2011-05-29, 09:53:25
Uważam tę Konferencję za jedną z najbardziej udanych, szczególnie ze względu na wyniki sześcioletnich badań nad Dietą Optymalną, zaprezentowane przez Panią dr Izabelę Bolesławską, tematykę związaną z przyszłością OSO, a także wygłoszone referaty i przyjęte wnioski. Dobrze to wszystko rokuje na przyszłość nie tylko Członków Stowarzyszenia.
Liczę na możliwość przeczytania tych wyników choćby w części a także miał, zdaje się być temat o pożywieniu dla mózgu.

Dasna

Cytat: Radzio w 2011-05-29, 09:54:37
Cytat: admin w 2011-05-29, 09:06:21
...

Mnie też jest miło, że mogłem Cię ucieszyć.
Na Konferencji byłem pierwszy raz, w Ciechocinku również.
Poznałem ciekawych i potrzebujących DO ludzi innych narodowości(Ukrainki ;)). To ważne przeżycia

Cytat: renia link=topic
[/quot

/quote]

Dasna

renia

Cytat: Radzio w 2011-05-29, 09:54:37

184km ;)  :lol:   sprawdziłem  :)

A ja ze 300 chyba...No ale nie szłam na piechotę... :lol: chyba bym do lata nie zaszła... :lol: