Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Konferencja Optymalnych.

Zaczęty przez renia, 2009-11-04, 13:53:22

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Wczoraj dostałem Zaproszenie!  :D
Konferencja dwudniowa - "Dajmy sansę zdrowiu":
sobota (15-09) od 10 do 17-tej wykłady,
niedziela (16-09) od 10 do 12 - podsumowanie Konferencji.
Super!

Blackend

administ

Będzie, będzie - jak zwykle...  :D
Relacja w Miesięczniku OPTYMALNI - też.

Blackend

Fajnie, chetnie poczytam.  :D

renia

I oczywiście beze mnie ta Konferencja się nie odbędzie. 8) :D

administ

administ

A jak dojedziesz, bo to kręta droga...  :wink:
Nawigacja może się pogubić!  :?

renia

Właśnie tej jazdy się boję. Nawigację będę miała, ale ostatnio to mi zasilanie w nawigacji wysiadło, jak jechałam do Ciechocienka.  :? Teraz będę miała inną nawigację. Mam nadzieję, że mi nastawią na język polski (ostatnio miałam angielski :lol:)

renia

Cytat: admin w 2012-08-29, 11:30:10

Nawigacja może się pogubić!  :?

Ale zawsze gdzieś mnie zaprowadzi, jak nie do Słupcy to gdzieś indziej... :D :lol: oby nie na słup... :shock: 8) tfu, tfu...

Blackend

Cytat: renia w 2012-08-29, 11:23:07

To napisz relacje na forum, bedzie co poczytać  :D

administ

Dawno, dawno temu, na www.dr-kwasniewski.pl były "transmisje na żywo" z takich spotkań.  :D
Teraz został tylko przycisk.  :?

Blackend

renia

Cytat: Blackend w 2012-08-29, 14:16:24
Cytat: renia w 2012-08-29, 11:23:07

To napisz relacje na forum, bedzie co poczytać  :D

Będzie relacja, ale nie na żywo... :? jadę bez laptopa... :lol:

Blackend

renia

administ

Radzio

Bardzo ciekawy Projekt, a lokalizacja Konferencji ... budzi moje wspomnienia.  :lol: Toż ja w pobliżu setki km nabiegałem i napływałem- w latach  :roll: siedemdziesiątych.

renia

Konferencja była baaaaaaaardzo udana.  :D Najlepsza z wszystkich, na których byłam... :D W rozmowie- - z radosnym jak zwykle (a nawet bardziej) - Prezesem, powiedziałam, że nawet gdyby ktoś zlośliwy chciał w tym spotkaniu znaleźć jakieś słabe punkty, bo miałby spory problem. Wykłady były bardzo profesjonalne i ciekawe. Nawet mlodzież szkolna słuchała ze szczerym zainteresowaniem. Osoby perzemawiające wykazały się profesjonalnością w każdym calu - potwierdzając swoje słowa własnym wyglądem i zachowaniem.
Burmistrz Słupcy też słuchał jak zaczarowany... :D
Zaskoczyło mnie bazpośrednie i konkretne mówienie o Diecie Optymalnej. Spodziewałam się przekazywania wiedzy w jakiś sposób raczej zakamuflowany - mówiąc o nieprzetworzonej żywności, kuchni staropolskiej, szkodliwości konserwantów i GMO itp... A tutaj bez owijania w bawełnę, pięknie przedstawiona została idea Żywienia Optymalnego. Ukazana była krótka historia Diety, zasady jej stosowania i korzyści z niej płynące.
Część nieoficjalna była jeszcze bardziej udana.  :D
Zabawa taneczna potwierdziła wspaniałą kondycję i wesołość osób Optymalnych.

Więcej nie piszę, gdyż całość wykładów będzie na YouTube...ale czy zabawa to nie wiem...  :roll: :wink:

Pozdrawiam wszystkich uczestników Konferencji i bardzo dziękuję za umożliwienie mi wzięcia udziału w niej... :D Jesteście WSPANIALI... :D