Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

NIESPODZIANKA z okazji "Mikołaja"

Zaczęty przez admin, 2009-12-03, 12:42:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

Teresa Stachurska

Bardzo dobrze, że OSBO siię zdecydowało na tę inicjatywę.
Przyjemnie widzieć tylu zadowolonych ludzi i to z jednego powodu.

renia

Niektóre filmy mają już ponad osiemset wyświetleń.. :D

Teresa Stachurska

Super !!! Choć nie zdziwi mnie i 800.000 :)  i 8.000.000  :) :) :)  i dalej, dalej. A potem zwierzenia lekarzy którzy uznają się za ofiary przemysłu farmaceutycznego, bo nie dość że wykonując swój fach byli mało pomocni pacjentom, to jeszcze i sami obrzydliwie chorowali. Straszna trauma  :(   

admin

Ciąg dalszy nastąpi, bo materiałów jest bardzo dużo!
To wspaniale, że zarejestrowano tyle godzin z Konferencji Optymalnych!  :D

Teresa Stachurska

Cytat: admin w 2010-01-30, 18:14:37
Ciąg dalszy nastąpi, bo materiałów jest bardzo dużo!
To wspaniale, że zarejestrowano tyle godzin z Konferencji Optymalnych!  :D

Pewnie, że tak  :D   Przecież mogło zdarzyć się, że tych materiałów by nie było.

renia

Po zjeździe w Ciechocinku też mamy szansę na wystąpienie w filmie.. :roll: Ale może nie opublikować tych filmów.. :roll:  :wink: Kto chce zobaczyć, niech przyjeżdża.. 8) :lol:

admin

Może jednak szkoda, że Tata definitywnie postanowił po przekroczeniu siedemdziesiątego roku życia się nie udzielać więcej publicznie?
Jedyny wyjątek zrobił półtora roku temu dla zaprzyjaźnionej Pani Red. z TVN - http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=858 - co mnie bardzo zdziwiło, bo zawsze od lipca 2007 roku odmawia wszelkich wywiadów i wystąpień publicznych!

PS
"surówki" nagrali kilkadziesiąt minut, a co puścili? Wyrwane z kontekstu zdanie, że "owies jest niejadalny"!  :shock:

renia

Mogli to koniowi powiedzieć na ucho.. 8)

Teresa Stachurska

Pewnie, że szkoda.

Mój dziadek do 70 roku życia pracował na 1,5 etatu, a potem jeszcze przez 5 lat na 0,5. Za poprzedniego ustroju.

Prof. Kowalik ur. w 1926 roku wydał w 2009 roku ważną książkę (www.polskatransformacja.pi), a prof. Modzelewski ur. 1937 pisze, wydaje, udziela wywiadów. O prof. Bartoszewskim ur. 1922 każdy wie.

admin

Jak zwykle nie ma tego złego...
Nawet ta krótka wypowiedź, da do myślenia komu trzeba, a resztę szczęśliwie odstręczy... :wink:

renia

Może dr. Kwaśniewski też pisze, tylko nie chce już udzielać wywiadów?

Teresa Stachurska

Cytat: admin w 2010-01-30, 18:24:42
Może jednak szkoda, że Tata definitywnie postanowił po przekroczeniu siedemdziesiątego roku życia się nie udzielać więcej publicznie?
Jedyny wyjątek zrobił półtora roku temu dla zaprzyjaźnionej Pani Red. z TVN - http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=858 - co mnie bardzo zdziwiło, bo zawsze od lipca 2007 roku odmawia wszelkich wywiadów i wystąpień publicznych!

PS
"surówki" nagrali kilkadziesiąt minut, a co puścili? Wyrwane z kontekstu zdanie, że "owies jest niejadalny"!  :shock:

Nie można tego wywiadu od pani redaktor dostać i zamieścić na you tube?

Reniu, cudne  :D

renia

Cytat: admin w 2010-01-30, 18:42:34
Jak zwykle nie ma tego złego...
Nawet ta krótka wypowiedź, da do myślenia komu trzeba, a resztę szczęśliwie odstręczy... :wink:

Nawet ostra krytyka daje dużo do myślenia ..komu trzeba..

admin

"nie udzielać się publicznie" - nie znaczy - "nic nie robić".
Tata w dalszym ciągu udziela konsultacji lekarskich i sporo pisze. Chwilowo - DO SZUFLADY... :wink:

renia

Jak tylko coś się ukaże - to pójdzie jak "świeże bułki".. :D

Teresa Stachurska

Cytat: admin w 2010-01-30, 18:46:52
"nie udzielać się publicznie" - nie znaczy - "nic nie robić".
Tata w dalszym ciągu udziela konsultacji lekarskich i sporo pisze. Chwilowo - DO SZUFLADY... :wink:

Jestem zdania (czyli jak to się mówi - mam zdanie odrębne) że przede wszystkim w obecnym czasie te publiczne są istotne.
Pan nie może nagrać kilku fajnych wywiadów i wykładów? Przecież ciekawych spraw do opowiedzenia Pan dr Jan Kwaśniewski ma z pewnością mnóstwo.

Z drugiej strony, jeśli Doktor tak chce to ma prawo i nie mnie zgłaszać wnioski w tej sprawie.

Teresa Stachurska

Cytat: renia w 2010-01-30, 18:49:22

Pójdzie jak złoto :D 

renia

Cytat: Teresa Stachurska w 2010-01-30, 18:53:30

Jestem zdania (czyli jak to się mówi - mam zdanie odrębne) że przede wszystkim w obecnym czasie te publiczne są istotne.
Pan nie może nagrać kilku fajnych wywiadów i wykładów? Przecież ciekawych spraw do opowiedzenia Pan dr Jan Kwaśniewski ma z pewnością mnóstwo.

Z drugiej strony, jeśli Doktor tak chce to ma prawo i nie mnie zgłaszać wnioski w tej sprawie.

Ja się nie dziwię - skoro te wywiady przekrecają, że tylko o owsie można się dowiedzieć i jeszcze z zastrzeżeniem, że po latach może miażdżyca się rozwinąć.. :?

renia

Cytat: Teresa Stachurska w 2010-01-30, 18:54:49
Cytat: renia w 2010-01-30, 18:49:22

Pójdzie jak złoto :D 

Tak znacznie lepiej.. :D