Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

NIESPODZIANKA z okazji "Mikołaja"

Zaczęty przez admin, 2009-12-03, 12:42:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Ty Teresa masz dojścia. W Sejmie byłaś, z politykami gawędzisz  :wink:  na blogach, w Australii masz znajomych, w Radio Wnet również. Łatwiej by chyba pisać gdzie nie masz kontaktów.. :roll:  :wink: ..a bez tego w dzisiejszych czasach ani rusz..

Teresa Stachurska

:lol: , byłam w Sejmie coś ze 3-4 godziny, czyli niewiele. I równie niewiele mogę. Gdyby mnie było ze sto, jeszcze lepiej pięćset, to możnaby pomyśleć o dyskutowaniu z ośrodkami decyzyjnymi o problemach z jakimi mamy do czynienia, a tak tyle że jak komu to co widzi jest nie w smak, to wie że jest więcej osób którym rzeczywistość doskwiera, np ja :)  :)  :)   

renia

Kurcze, trzeba by było podpisów nazbierać, albo kamieni.. 8) :wink:

Teresa Stachurska

Kamienie to inna poetyka... Nie moja.

renia

Moja do tej pory też nie, ale nigdy nie wiadomo co będzie.. :roll: :wink:

Teresa Stachurska

Pewnie, że nie wiadomo, jednak lepiej żeby kamienie, inne tego typu argumenty, nie wchodziły w rachubę. Serio.
Ale, żart jest tynfa wart i może nie wiesz, że dwie damy to gang, a z parasolką - uzbrojony :)  Może my we dwie mogłybyśmy
mieć większe zdolności perswazyjne  :D  na sam język ? Wolałabym 8)   :lol: 

renia

Ale żeś się tych kamieni Teresa uczepiłaś  :lol: a ja tylko żartowałam. :wink:
Ale bez winy nie jestem  8) i pierwsza kamieniem nie rzucę.. :lol:

Teresa Stachurska

Się uczepiłam :)  żeby się wytłumaczyć  :) 

renia

Teresa Stachurska

admin

renia

Zawsze po obejrzeniu tych filmów mam takie ambiwalentne odczucia - trochę radości , że DO w ogóle powstała (mogłaby nigdy nie zostać odkryta), a trochę żalu, że tyle pożytecznej wiedzy nie jest w praktyce wykorzystane...

admin

Ale bita śmietanka z czekoladą i cynamonem była PYSZNA!  :wink:

PS
od "Kiekrza II" - nie miałem już żadnych złudzeń!  :D

renia

Cytat: admin w 2010-02-26, 16:01:19
Ale bita śmietanka z czekoladą i cynamonem była PYSZNA!  :wink:

Zauważyłam  :D Twój Tata dwa razy próbował odsunąć z nią talerzyk, ale tylko próbował.. :lol:

renia

Lubię patrzeć jak dr. Kwaśniewski słucha innej osoby wypowiadającej się - robi to z dużym skupieniem i uwagą, widać, że analizuje każde słowo..

Teresa Stachurska

Na moim laptopie mogę jedynie oglądać, słychać jedynie że mówią, ale co - nie do wysłyszenia :( 

renia

W takim razie możesz być za, a nawet przeciw.. 8)  :wink:

admin

Cytat: Teresa Stachurska w 2010-02-26, 17:17:44
Na moim laptopie mogę jedynie oglądać, słychać jedynie że mówią, ale co - nie do wysłyszenia :( 

Proponuję na pasku zadań (przy zegarze) kliknąć sobie na "głośniczek" i otworzyć "opcje regulacji głośności", odpowiednie "suwaki" poprzesuwać na "max, a jeśli to nie pomoże, to kliknąć na "zaawansowane" i tam poszperać, a jeśli to nie pomoże, to kliknąć w "panelu sterowania"..., albo lepiej poprosić kogoś, kto może fizycznie, a nie wirtualnie pomóc.  :D

Teresa Stachurska

Głośniczki są na maxa. Ale rzeczywiście może ktoś swobodniej ode mnie posługujący się maszyną wiedziałby co z tym faktem zrobić. Dziękuję.